Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Έξαλλη η Φωτεινή Δάρρα με Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό»
Έξαλλη η Φωτεινή Δάρρα με Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό»

Έξαλλη η Φωτεινή Δάρρα με Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό»«Εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι»

Απάντησε σήμερα η Φωτεινή Δάρρα στον Ανδρέα Μικρούτσικο για όσα είπε για τα πλάνα του τελικού του J2US που προβλήθηκαν. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend».

«Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Αν κανείς μπει στο προφίλ μου θα δει ολόκληρο το βίντεο. Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου ή του καθενός που μπορεί να αμείβεται για να κάνει αυτή τη δουλειά. Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε δημοσιογράφο, σέβομαι τη γνώμη του, παρόλο που ο ίδιος δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι.

Δεν θέλω, λοιπόν, να δώσω έκταση σε όλο αυτό. Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό. Η πρώτη λογική αντίδραση είναι να αγκαλιάσεις το ταίρι σου. Φίλησα πρώτα τον Πάνο, μετά τον Νίκο Κοκλώνη και μετά τον Λευτέρη, κάτι που δεν προβλήθηκε ποτέ», είπε η Φωτεινή Δάρρα.

Για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Φωτεινή Δάρρα είπε: «Κάνει δηλώσεις σχεδόν κάθε μέρα. Τι να πω; Ο καθένας έχει τη δική του στάση απέναντι στη δημοσιότητα, απέναντι στον τρόπο που θέλει να δείχνει τον εαυτό του και να πλασάρεται ως καλλιτέχνης, ως περσόνα».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: