Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στον Πύργο με «Χρώματα της Ήλιδας» και Παντελή Θαλασσινό
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στον Πύργο με «Χρώματα της Ήλιδας» και Παντελή Θαλασσινό - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στον Πύργο με «Χρώματα της Ήλιδας» και Παντελή Θαλασσινό

Τις πρώτες πληροφορίες για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής γνωστοποίησε χθες η διοργάνωση στον Πύργο με σχετική ανάρτηση στη σελίδα της στο fb.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

«Πλησιάζει η στιγμή που θα ενώσουμε και πάλι τις φωνές μας τραγουδώντας μελωδίες, δυναμώνοντας τον πυρήνα του πιο καθιερωμένου μουσικού θεσμού! Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής επιστρέφει φέτος με ζωντανές συναυλίες και εκδηλώσεις από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου. 31 πόλεις από όλη την επικράτεια προετοιμάζουν τις δράσεις τους πάντα με χαμόγελο, θετική ενέργεια και δημιουργικότητα!

Ύστερα από δύο χρόνια αποχής από εκδηλώσεις δια ζώσης και έπειτα από το πετυχημένο διαδικτυακό μας εγχείρημα να αναδείξουμε τοπικούς καλλιτέχνες γυρίζοντάς τους 14 μουσικά βίντεο σε τοποθεσίες του Δήμου μας, έρχεται η ώρα να γιορτάσουμε ξανά την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στον Πύργο με φυσική παρουσία.

Για τη φετινή χρονιά, λοιπόν, σχεδιάζουμε μια συναυλία με την πολυμελή τοπική Ορχήστρα «Τα Χρώματα της Ήλιδας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2022 στον πεζόδρομο της Παλιάς Αγοράς – Μουσείο Πύργου, με την υποστήριξη του Δήμου Πύργου και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου (ΔΟΠΠ).

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στην κεντρική πλατεία Πύργου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού μαζί με το Μουσικό σχολείο Βαρθολομιού, την οποία διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: