Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17: Χρυσός ο Ηλείος Αρίωνας Κολιτσόπουλος
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17: Χρυσός ο Ηλείος Αρίωνας Κολιτσόπουλος

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17: Χρυσός ο Ηλείος Αρίωνας Κολιτσόπουλος

Μεγάλες στιγμές ζεί η  Ελληνική Πάλη αλλα και ολόκληρη η Ηλεία αφού πριν λίγο ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος πήρε το χρυσό μετάλιο στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17 που διεξάγεται στην Ρουμανία.

O 16χρονος Πυργιώτης κέρδισε τον Αζέρο Σεϊμούρ Γκασίμοβ με 5-2 και ύψωσε την ελληνική σημαία στο Βουκουρέστι. Μια τεράστια επιτυχία για τον Αρίωνα, τον πατέρα του και προπονητή του, Αλέξη Κολιτσόπουλο, ο οποίος είναι και Ομοσπονδιακός προπονητής και συνοδεύει την ελληνική αποστολή στη Ρουμανία, και φυσικά τον σύλλογο Τιτάν Πύργου.

Στο Βουκουρέστη βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος ο οποίος δημοσίευσε και το πιο κάτω βίντεο: 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdimitris.nikolakopoulos.79%2Fvideos%2F589241912503265%2F&show_text=false&width=560&t=0

Πάλη: Στην κορυφή της Ευρώπης ο Αρίων Κολιτσόπουλος - Ilia.news

Πάλη: Στην κορυφή της Ευρώπης ο Αρίων Κολιτσόπουλος


Μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ηλειακού αθλητισμού, αλλά και μια κορυφαία διάκριση της ελληνικής πάλης, σημείωσε ο Ηλείος Πρωταθλητής Αρίων Κολιτσόπουλος. Στον μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στο Βουκουρέστι, κατέκτησε τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο.

Ο Αρίων Κολιτσόπουλος, επικράτησε του Αζέρου Σεϊμούρ Γκαζίμοφ, με 5-2, χάρη σε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, στον οποίο κέρδισε τέσσερις πόντους έναντι δυο, μετά από έναν πρώτο γύρο με σκορ 1-0 υπέρ του Κολιτσόπουλου.

Το χάλκινο μετάλιο, κατέκτησε ο Ούγγρος Λέβεντε Λεβάι, επικρατώντας του Ρουμάνου Πάβελ Μαριάν Αλέξε με 9-1, καθώς και ο Αρμένιος Χοβανισιάν, επικρατώντας του Σουηδού Σάκας με 9-0.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: