Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Φ. Γεννηματά: Για 3η ημέρα νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με φαρμακευτική αγωγή

Φ. Γεννηματά: Για 3η ημέρα νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με φαρμακευτική αγωγή


Συνεχίζεται  η φαρμακευτική  αγωγή  της Φώφης Γεννηματά που νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» για 3η ημέρα.
Στο πλευρό της βρίσκεται σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εισήχθη εκτάκτως    με συμπτώματα ατελούς ειλεού και μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της οφείλεται σε υποτροπή της βασικής νόσου που αντιμετωπίζει. Οι γιατροί χθες δεν έκαναν κάποια νεότερη ανακοίνωση για την υγεία της.

Στην κα Γεννηματά ευχές για ταχεία ανάρρωση  εξέφρασαν η Προέδρος της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρας, αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί της κυβέρνησης προσωπικότητες της πολιτικής ζωή της χώρας και  οι συνυποψήφιοι της  για την προεδρία  του Κινήματος Αλλαγής.

Με την απόσυρση της κας Γεννηματά  από τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κινήματος οι συνδιεκδικητές της ανέστειλαν την προεκλογική του δραστηριότητα ωστόσο αποφασίστηκε σε συναινετικό κλίμα να μην υπάρξει καμία αναβολή και η εσωκομματική εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί στις 5 και τις 12 Δεκεμβρίου.

Φαίνεται  πως υπήρξε η σκέψη να υπάρξει και τέταρτος υποψήφιος, συγκεκριμένα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ωστόσο το σενάριο αυτό δεν προχώρησε.

Δεν αποκλείεται ως τόσο να προστεθούν και άλλοι υποψήφιοι για την προεδρία.

Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία ανακήρυξης υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: