Φιλόξενοι και φιλικοί οι κάτοικοι στην Κρυόβρυση με τον Λευτέρη Βαρουξή
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Φιλόξενοι και φιλικοί οι κάτοικοι στην Κρυόβρυση με τον Λευτέρη  Βαρουξή

Φιλόξενοι και φιλικοί οι κάτοικοι στην Κρυόβρυση με τον Λευτέρη  Βαρουξή

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ

Φιλόξενοι και φιλικοί οι κάτοικοι στην Κρυόβρυση με τον Λευτέρη  Βαρουξή

Ιδιαίτερα φιλόξενους και καλοσυνάτους ανθρώπους είχε την ευκαιρία να συναντήσει στην ορεινή και πανέμορφη περιοχή της Κρυόβρυσης το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής, ο οποίος την επισκέφθηκε και είδε από κοντά προβλήματα τα οποία ήδη γνώριζε καθώς είχε ενημερωθεί και σε προηγούμενη επικοινωνία με τους πολίτες.

Από τη συζήτηση που έγινε, ένα κυρίαρχο θέμα που με αγωνία έθεσαν οι κάτοικοι ήταν η σύνδεση της Κοινότητας με τον κεντρικό δρόμο αφού θα βοηθήσει ουσιαστικά στην πρόσβαση και καλύτερη επικοινωνία τους με τα βασικά αστικά κέντρα και τις υπόλοιπες περιοχές.

Με την ευκαιρία της περίπτωσης του δρόμου επισημάνθηκε η ανάγκη και για άλλες υποδομές που είναι πράγματι αναγκαίες στην Κρυόβρυση και παράλληλα η παροχή κινήτρων για να παραμείνει «ζωντανός» και δραστήριος ο τόπος με τους Νέους που πρέπει και αξίζει να στηριχθούν στις ενασχολήσεις και τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Αυτό είναι κάτι που ο Λευτέρης Βαρουξής που επαναλαμβάνει και υπερτονίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία κάθε φορά σε περιοχές οι οποίες αντιμετωπίζουν το φάσμα της πληθυσμιακής συρρίκνωσης με τις αποχωρήσεις νέων ανθρώπων που αν και θα ήθελαν, δεν έχουν τη δυνατότητα και τις ανάλογες συνθήκες για να μείνουν στον τόπο τους.

Τέλος ο κ. Βαρουξής άκουσε με ξεχωριστή προσοχή ζητήματα που είχαν σχέση με την κτηνοτροφία καθώς είναι ένας τομέας που υπέστη «καθίζηση» στα χρόνια της κρίσης και δυστυχώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ακόμη δυσκολίες.

Οι κάτοικοι «αγκάλιασαν» με τη ζεστή συμπεριφορά τους το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ έδειχναν να τον εμπιστεύονται και οι ίδιοι, αναφέροντας κάθε πρόβλημα που διαπιστώνουν και μιλώντας απέναντί του με ειλικρινή και οικείο τρόπο…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: