Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Φώφη Γεννηματά στο Olympia Forum Ι: «Η Ηλεία πρέπει να αξιοποιήσει το brand της Αρχαίας Ολυμπίας»

Φώφη Γεννηματά στο Olympia Forum Ι: «Η Ηλεία πρέπει να αξιοποιήσει το brand της Αρχαίας Ολυμπίας»

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννήματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της την δεύτερη ημέρα του Olympia Forum, αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, όπως η πανδημία, oι πιέσεις στα σύνορα και το μεταναστευτικό. Προβλήματα που όπως είπε μονιμοποιούνται.

https://www.facebook.com/watch/fofigennimata/

Η κ. Γεννηματα τόνισε ότι οι πολιτικές επιλογές της Ν.Δ φέρνουν τη χώρα στον αντίποδα από τις προοδευτικές αλλαγές που έχουμε ανάγκη και είναι σα να μας λέει ο πρωθυπουργός να αναβάλλουμε τη ζωή μας.

Για να νιώσει ο Έλληνας αυτοπεποίθηση πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης και σιγουριάς.

Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής δημιουργούμε ένα νέο μοντέλο παραγωγής που αφορά τους πολλούς όπως φορολογικές μειώσεις, για την πλήρη απασχόληση στην εργασία, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και να φέρουμε πίσω όλους αυτούς που έφυγαν στο εξωτερικό κ.ά.

Επίσης μιλάμε για την αναγέννηση του συστήματος Υγείας που παρουσιάσαμε στις 3 Σεπτέμβρη.

Ακόμη, η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε και στην αξιοποίηση του Ταμείου Ανακαμψης των 70 δις που είναι μια ευκαιρία να μείνει όρθια η κοινωνία. Το 50% πρόσθεσε πρέπει να διατεθεί στις επενδύσεις, στην παραγωγή, τον τουρισμό, τη μεταποίηση κ.ά.

Η χώρα συνέχισε, χρειάζεται εθνικό σχεδιασμό. Η Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα η Ηλεία πρέπει να αξιοποιήσει την Αρχαία Ολυμπία γιατί είναι ένα brand όπως η google, η apple, η coca-cola… και να μην τη θυμόμαστε κάθε 4 χρόνια.

Πρέπει να καθιερωθεί ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός όπως για παράδειγμα στην αρχαιότητα που στην Αρχαία Ήλιδα προπονούνταν οι αθλητές.

Όμως, κατέληξε, για να γίνουν όλα αυτά απαιτούνται και έργα υποδομής όπως ο δρόμος Πατρών-Πύργου αλλά και συνεργασία.”

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: