Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Φοίβος Δεληβοριάς: «Ζήτησα να μην προβληθεί η εκπομπή στην ΕΡΤ» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
Σάνα Μάριν: Νέα, ωραία και πρωθυπουργός σε πάρτι - Είναι αυτονόητο δικαίωμά της; - Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

Φοίβος Δεληβοριάς: «Ζήτησα να μην προβληθεί η εκπομπή στην ΕΡΤ» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί


Ο Φοίβος Δεληβοριάς απάντησε για την εμφάνισή του σε μουσική σκηνή λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

O Φοίβος Δεληβοριάς μέσω από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε μία ανάρτηση το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης, ένιωσε την ανάγκη να δικαιολογήσει τη στάση που επέλεξε να κρατήσει, με αφορμή το τριήμερο εθνικό πένθος για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και την απόφασή του, να εμφανιστεί στη μουσική σκηνή το Σάββατο 4 Μαρτίου, δηλαδή μία μέρα αφότου έληξε το τριήμερο εθνικό πένθος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά:

«Δεν έχω καμιά πρόθεση να απομακρύνω τους προβολείς από το έγκλημα στα Τέμπη και από τις πανελλήνιες, ακηδεμόνευτες συγκεντρώσεις που δείχνουν και την ανθρωπιά και την επαγρύπνηση της κοινωνίας μας, όσο κι αν αυτή καθημερινά συσκοτίζεται.

Επειδή όμως έχει και ο μακαρθισμός ορισμένων μέσων και ορισμένων λογαριασμών στα σόσιαλ τα όριά του, οφείλω να δηλώσω τα εξής: Είμαι συντετριμμένος, όπως και κάθε άλλος Έλληνας από την τραγωδία. Ζήτησα αμέσως με επιστολή μου στην ΕΡΤ να μην προβληθεί η εκπομπή μας τις 3 μέρες του εθνικού πένθους.

Δεν εμφανιστήκαμε στο «Κύτταρο» παρά μόνο αφού αυτό έληξε-και φυσικά μιλώντας και τραγουδώντας για τα παιδιά που χάθηκαν.

Τα ίδια ακριβώς είχα αισθανθεί και πράξει στο έγκλημα του Ματιού. Είχα ακυρώσει τις εμφανίσεις μας στην Ταράτσα και είχα πενθήσει και εξοργιστεί μαζί με όλους.

Πηγαίνω στις συγκεντρώσεις, ακούγοντας το συλλογικό κάλεσμα και εύχομαι να γινόντουσαν και να γίνονται συχνότερα για να σταματήσει κάθε είδους έγκλημα, μικρό ή μεγάλο, από τα δεκάδες που δημιουργεί η μανία για το κέρδος και για διατήρηση στην εξουσία. Αυτά-και συγνώμη που αναγκάζομαι να γράψω τα αυτονόητα. Τα λέμε όπου υπάρχει μουσική και κοινωνία. Εκεί ήμασταν και εκεί θα είμαστε πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε το περασμένο Σάββατο τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος.

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: