Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Φονικοί ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν την πολιτεία του Μισισίπι στις ΗΠΑ – News.gr
Φονικοί ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν την πολιτεία του Μισισίπι στις ΗΠΑ – News.gr

Φονικοί ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν την πολιτεία του Μισισίπι στις ΗΠΑ – News.grΤουλάχιστον 11 επιβεβαιωμένοι νεκροί και πολλές υλικές ζημιές

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους στην πολιτεία του Μισισίπι στις ΗΠΑ από το καταστροφικό πέρασμα ανεμοστρόβιλων, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές.

«Υπάρχουν τουλάχιστον 11 επιβεβαιωμένοι νεκροί και πολλές υλικές ζημιές κατά μήκος της πολιτείας», ανακοίνωσε η Αρχή Διαχείρισης Εκτάκτων Περιστατικών του Μισισίπι.

«Εβδομήντα δύο χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν αυτή τη στιγμή χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα», πρόσθεσε ο οργανισμός, επισημαίνοντας πως οι αριθμοί αυτοί ενδεχομένως να καταγράψουν άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Χθες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Τέιτ Ρίβερς, ο κυβερνήτης της πολιτείας του Μισισίπι, κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Κηρύσσω απόψε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να προστατεύσω την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων του Μισισίπι, το οποίο σάρωσαν ανεμοστρόβιλοι και καταιγίδες», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter, διαβεβαιώνοντας τους κατοίκους ότι «δεν είναι μόνοι».

Από χθες, ο κυβερνήτης ζητά από τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τις συστάσεις προστασίας κατά του νέου κοροναϊού, εφόσον σπεύσουν σε κάποιο δημόσιο καταφύγιο για να προστατευτούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Φωτογραφία αρχείου

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: