Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Φονικός σεισμός στην Τουρκία: Αγωνία για ζευγάρι Ελλήνων στην Αντιόχεια
Φονικός σεισμός στην Τουρκία: Αγωνία για ζευγάρι Ελλήνων στην Αντιόχεια

Φονικός σεισμός στην Τουρκία: Αγωνία για ζευγάρι Ελλήνων στην ΑντιόχειαΟι προσπάθειες εντοπισμού τους συνεχίζονται

Αδειάζει η κλεψύδρα για τους εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια κτηρίων τόσο στην Τουρκία, όσο και στη Συρία, καθώς μπήκαμε στην πέμπτη μέρα μετά τον διπλό φονικό σεισμό, κάτι που εκ των πραγμάτων μειώνει τις πιθανότητες επιβίωσης και μάλιστα σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες αγνοούμενους, βρίσκεται και ένα ζευγάρι Ελλήνων με διπλή υπηκοότητα, στην περιοχή της Αντιόχειας.

Η είδηση έγινε γνωστή όταν χθες, Πέμπτη, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, την πλησίασε συγγενείς του ζευγαριού.

Όπως μετάδωσε, ο άνδρας της έδειξε τα διαβατήρια των δύο ανθρώπων, της είπε τα ονόματά τους, ενώ της έδειξε και την επιστολή που είχε σταλεί στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, καθώς και την απάντηση.

Λίγο αργότερα, το ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονταν ότι, «η Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα ενημερώθηκε, από συγγενείς, ότι ζευγάρι Ελλήνων, με διπλή υπηκοότητα, αγνοείται στην πόλη της Αντιόχειας. Ευθύς μόλις της περιήλθε η σχετική πληροφορία ή Ελληνική Πρεσβεία ενημέρωσε τις τοπικές Αρχές και τα σωστικά συνεργεία. Οι προσπάθειες εντοπισμού τους συνεχίζονται».

Πρόκειται για ζευγάρι με διπλή υπηκοότητα και μόνιμη κατοικία την Αντιόχεια.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: