Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Φωτογραφική Κάλυψη Εκδήλωσης – Εταιρική εκδήλωση – Συνέδριο

Φωτογραφική Κάλυψη Εκδήλωσης – Εταιρική εκδήλωση – Συνέδριο

Ειδικευόμαστε στην φωτογραφία και στο βίντεο γάμου-βάπτισης και διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων τα τελευταία 116 χρόνια με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Θα μας βρείτε επί της 28ης Οκτωβρίου 28 Πύργος Ηλείας (έναντι δικαστηρίων Πύργου)τηλ: 26210-37316 , κιν: 6932404656

Μια εταιρική εκδήλωση ή ένα συνέδριο είναι αδιαμφισβήτητα ένας άλλος τρόπος δημοσιότητας και προβολής για μια εταιρία. Είναι ένας τρόπος να φανεί η δραστηριότητά της τόσο εσωτερικά – στους εργαζομένους και τους μετόχους –  όσο και προς τον απλό πολίτη που παρακολουθεί τις εξελίξεις και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Γι’ αυτό και η επιτυχία της δεν τίθεται σε καμία διαπραγμάτευση, είναι μονόδρομος. Και σίγουρα για να διοργανώσει μια τέτοια εκδήλωση έχει κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Μπορεί να θέλει να προβεί σε μια ανακοίνωση, να παρουσιάσει ένα καινούριο προϊόν, να αναφερθεί στο πλάνο του επόμενου έτους ή απλά να συγκεντρώσει τους μετόχους της για μια απολογιστική έκθεση. Όποιος κι αν είναι ο λόγος πραγματοποίησης μια εταιρικής εκδήλωσης, οι άνθρωποί μας μπορεί και πρέπει να είναι εκεί. Για την κάλυψη του event με την επαγγελματικότητα που την διακρίνει και την έχει καταστήσει σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο.

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες – σε διάφορους τομείς – που βρίσκονται στο portfolio μας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Η άρτια οργάνωση, η μοναδικότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι καταλυτικός παράγοντας για την επιτυχία της όποιας εκδήλωσης.

Behind the scene. Cameraman and assistant

Φωτογραφική κάλυψη – Φωτογραφικά album

Η φωτογραφική μας ομάδα είναι υπεύθυνη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης με επαγγελματισμό και ποιότητα. Οι φωτογραφίες που θα προκύψουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία για δημοσιεύσεις στον Ημερήσιο και Περιοδικό Τύπο.

Βιντεοσκόπηση – DVD

https://www.facebook.com/pg/StudioTselepi/about/?ref=page_internal
https://www.facebook.com/pg/StudioTselepi/about/?ref=page_internal
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: