Γ΄ Εθνική: O πίνακας των σκόρερ
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γ΄ Εθνική: O πίνακας των σκόρερ
Γ΄ Εθνική: Απουσιάζει ο τέταρτος όμιλος από τις πρώτες τρεις θέσεις των σκόρερ - Ilia.news

Γ΄ Εθνική: O πίνακας των σκόρερ

Χωρίς κάποιον ποδοσφαιριστή από τον τέταρτο όμιλο, αυτόν της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου, έχει διαμορφωθεί ο πίνακας των σκόρερ στις πρώτες τρεις θέσεις. Απουσιάζουν οι παίκτες που έχουν σημειώσει τα πολλά γκολ, καθώς φαίνεται ότι έχουμε ένα κλειστό πρωτάθλημα, με μικρές διαφορές. Το αήττητο ρεκόρ του Πανιωνίου δεν είναι αρκετό να του χαρίσει την πρώτη θέση, ενώ το Διαβολίτσι, το οποίο έχει πέντε βαθμούς σε εφτά ματς, δεν έχει φτάσει ακόμα σε κάποια νίκη. Ο Καμπανιακός, η Κοζάνη, ο Πανιώνιος και η Μαρκό είναι επίσης αήττητες.

 

Οι σκόρερ

Ο Κοσμάς Γκέκας (φώτο) του Απόλλωνα Παραλιμνίου έχει πετύχει οκτώ γκολ σε έξι αγώνες, ενώ έχει και τέσσερα στο Κύπελλο. Έγινε ο πρώτος παίκτης που έφτασε διψήφιο αριθμό γκολ σε όλες τις κατηγορίες. Ακολούθησε και ο Σκόνδρας. Αρκετοί παίκτες δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση και η μάχη των σκόρερ παρουσιάζει ενδιαφέρον. Μακρής, Αποστολόπουλος από τον Αιολικό, Πίσπας από τον Πανιώνιο και Μπαρμπαρούσης από τη Ρόδο έχουν πέντε γκολ. Από ηλειακής πλευράς, ο Λούσκος από τον Πανηλειακό έχει τρία και ο Κουλούρης από τον Αίαντα δυο.

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ 

  • 8 γκολ: Κοσμάς Γκέκας (Απόλλων Παραλιμνίου)
  • 7 γκολ: Ηλίας Ιγνατίδης (Καμπανιακός), Νίκος Σκόνδρας (ΠΟ Φήκης), Άγγελος Καστελλιανάκης (Πόρος)
  • 6 γκολ: Ματέο Κράσι (Μαρκό), Χρήστος Βάσκος (Πανθρακικός), Ανδρέας Αντωνακόπουλος (Άρης Πετρούπολης), Γιώργος Παυλίδης (Πανδραμαϊκός), Νίκος Κυπαρίσσης (Σβορώνος), Θανάσης Κανούλας (Κοζάνη), Νίκος Χάιτας (Μακεδονικός Φούφα), Θεμιστοκλής Ποτουρίδης (ΑΟ Υπάτου).

ilianews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: