Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γ΄ Εθνική: Με Βασίλη Γκαγκάτση στη “φαρέτρα” τους οι “8”, ετοιμάζονται να ζητήσουν αναβολή αγωνιστικής – Ilia.news
Γ΄ Εθνική: Με Βασίλη Γκαγκάτση στη "φαρέτρα" τους οι "8", ετοιμάζονται να ζητήσουν αναβολή αγωνιστικής - Ilia.news

Γ΄ Εθνική: Με Βασίλη Γκαγκάτση στη “φαρέτρα” τους οι “8”, ετοιμάζονται να ζητήσουν αναβολή αγωνιστικής – Ilia.news


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Γ΄ Εθνική. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilia.news, οι οκτώ ομάδες της Πελοποννήσου, οι οποίες εδώ και μέρες έχουν θέσει θέμα οικονομικής ενίσχυσης από την ΕΠΟ για τις μετακινήσεις τους, προσέλαβαν για τη νομική τους υποστήριξη τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilia.news, θα αιτηθούν επισήμως από την ΕΠΟ, την αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής, προκειμένου να εκταμιευθεί πρώτα το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης. Στην κίνηση των “8”, έχουν προσχωρήσει τόσο ο Αίας Γαστούνης, όσο και ο Πανηλειακός, μαζί με τις υπόλοιπες έξι ομάδες από την Πελοπόννησο. Για να εκταμιευθεί το ποσό, δεν αρκεί μόνο να παρθεί απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά πρέπει να πάρει απόφαση και η οικονομική επιτροπή, της οποίας προεδρεύει ο Ταμίας της ΕΠΟ Κλέαρχος Τζαφέρης, αλλά να υπάρχει και η συγκατάθεση του CEO της Ομοσπονδίας, Ιάκωβου Φιλιππούση. Δια στόματος Τάκη Μπαλτάκου, η ΕΠΟ ανέμενε εντός του Νοεμβρίου το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ από την UEFA, με το οποίο μπορεί να σχεδιάσει διάφορες ενέργειες.

 

Νεότερη ενημέρωση

Μετά την ολοκλήρωση τηλεδιάσκεψης μεταξύ των οκτώ, είναι έτοιμο το υπόμνημα, το οποίο συνέταξε ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος αύριο το πρωί, το καταθέτει στην ΕΠΟ. Με βάση αυτό, ζητείται να αναβληθεί η αγωνιστική λόγω του κινδύνου που υπάρχει κάποιες ομάδες να μην μπορέσουν να αγωνιστούν λόγω αδυναμίας. Και να οριστεί η αγωνιστική, αφότου ληφθεί επισήμως από την Εκτελεστική Επιτροπή απόφαση οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων, όπως σχετικά έχουν ενημερωθεί τα σωματεία από στελέχη της Ομοσπονδίας.

Σοφοκλής Φραγκογιαννόπουλος

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: