Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Γ.Ν. Πύργου: Μεταφέρονται Ορθοπεδική και Ουρολογική στην Αμαλιάδα για να ανοίξει χώρος για κλίνες covid19

Γ.Ν. Πύργου: Μεταφέρονται Ορθοπεδική και Ουρολογική στην Αμαλιάδα για να ανοίξει χώρος για κλίνες covid19

Αλλάζουν ώρα με την ώρα τα δεδομένα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού στην Ηλεία, καθώς οι ανάγκες αυξάνονται. Μετά το φουλάρισμα της κλινικής covid19 στο νοσοκομείο Πύργου, αναζητούνται νέες και λύσεις που δεν θα μπλοκάρουν το σύστημα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr σύμφωνα με τη διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας και τον διοικητή κ. Χριστόπουλο, δύο κλινικές του νοσοκομείου Πύργου θα μεταφερθούν από τη Δευτέρα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Αυτό από τη μια εξυπηρετεί την δημιουργία χώρων για τις νέες κλίνες covid19, από την άλλη ενισχύεται ο ρόλος του νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργηθούν ακόμα 40 κλίνες covid19 και να αντιμετωπίσει το νοσοκομείο τα άμεσα περιστατικά που δυστυχώς αυξάνονται καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων στο νομό Ηλείας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Για την εξεύρεση χώρων και προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις – που ήδη έχουν ξεκινήσει – θα γίνουν εσωτερικές αλλαγές και στο νοσοκομείο Πύργου, με μετακινήσεις όπου αυτό απαιτείται.

Να θυμίσουυμε πως χθες εισήχθη στη ΜΕΘ Covid19 το πρώτο σοβαρό περιστατικό, μια 78χρονη που διασωληνώθηκε και παραμένει εκεί για νοσηλεία, αφού η κατάστασή της επιδεινώθηκε.

πηγή dete.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: