Γ. Στύλιος: Τι είπε για τα γραφεία κτηματοράφησης σε Πύργο και Αμαλιάδα
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γ. Στύλιος: Τι είπε για τα γραφεία κτηματοράφησης σε Πύργο και Αμαλιάδα

Γ. Στύλιος: Τι είπε για τα γραφεία κτηματοράφησης σε Πύργο και Αμαλιάδα

Γ. Στύλιος: “Ανεβάζουμε ταχύτητα, επιταχύνουμε την κτηματογράφηση προσελκύοντας επενδύσεις”

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Παυλόπουλος και  Παναγιώτης  Πεντάζος

Ανεβάζουμε ταχύτητα, επιταχύνουμε την κτηματογράφηση προσελκύοντας επενδύσεις και στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα”, τόνισε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Στύλιος  κατά την διάρκεια των εγκαινίων του κτηματολογικού γραφείου του Πύργου χθες το πρωί

ο Υφυπουργός έφθασε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ελληνικού Κτηματολογίου καθηγητή Δημήτρης Σταθάκης και τον Υποδέχθηκαν οι Βουλευτές Ηλείας της ΝΔ Διονυσία Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Αντιπεριφερειαρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος και η προϊσταμένη του υποκαταστήματος Σοφία Κωστοπούλου.

“Εγκαινιάζουμε σήμερα το 21 υποκατάστημα κτηματολογικού γραφείου. Έχουμε μέχρι τώρα ανοίξει οχτώ κτηματολογικά γραφεία σε όλη τη χώρα και προχωρούμε για να δημιουργήσουμε 75 υποκαταστήματα  και 17 κτηματολογικά γραφεία Οι πολίτες πλέον θα έχουν στην διάθεση τους νέες φιλικές ψηφιακές υπηρεσίες μειώνοντας την ταλαιπωρία κερδίζοντας χρήματα και καλύτερη εξυπηρέτηση”, επεσήμανε κάνοντας αναφορά στις δυνατότητες του υποκαταστήματος Πύργου του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδος σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ξενάγηση του στους χώρους που στεγάζεται.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ

Αναβαθμίζεται το Γραφείο Κτηματογράφησης Αμαλιάδας

Το Γραφείο Κτηματογράφησης της Αμαλιάδας θα περάσει στον φορέα που δημιουργείται, με ψηφιακές υπηρεσίες, ενώ ακολουθεί η Κτηματογράφηση και των υπόλοιπων περιοχών της πεδινής Ηλείας» δήλωσε χθες το μεσημέρι  ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Ειδικά Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο, κ. Γεώργιος Στύλιος.

Ο υφυπουργός, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ηλείας της ΝΔ κ Ανδρέα Νικολακόπουλο, επισκέφτηκε κατά σειρά, τα γραφεία του Κτηματολογίου και του Υποθηκοφυλακίου της Αμαλιάδας όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κ. Αντώνη Πατρινό τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ.  Θανάση Θεοδόση και μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…

patrisnews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: