Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γ. Βαρουφάκης: Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας
Γ. Βαρουφάκης: Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας - ertnews.gr

Γ. Βαρουφάκης: Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας


«Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο πλαίσιο της ομιλίας του, που έκλεισε τις εργασίες του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25, στη Δραπετσώνα.

«Το μνημονιακό κατεστημένο πάλι για Κούγκι θα λέει για εμάς, αλλά εμείς θα απαντάμε ήρεμα, με τις τεχνοκρατικά άρτιες προτάσεις μας, με τον ευρωπαϊσμό μας και γνωρίζοντας ότι όσο περισσότερο μας λοιδορούν τόσο καλύτερα κάνουμε τη δουλειά μας», ανέφερε σε ένα σημείο της ομιλίας του ο κ. Βαρουφάκης.

Συνολικά, πάνω από 100 σύνεδροι πήραν μέρος στο συνέδριο του ΜέΡΑ25 που συνομίλησαν πάνω σε 22 θεματικές ενότητες (τουρισμός, οικονομία, υγεία, περιβάλλον κ.α.) Οι εργασίες του Συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με ψηφοφορία για τις πολιτικές θέσεις.

Στο μεταξύ τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών που έγιναν μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου θα ανακοινωθούν επίσημα αύριο Δευτέρα 7 Ιουνίου. Πριν την έναρξη των ψηφοφοριών και μετά από κλήρωση η Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ 25 αυξάνεται κατά 63 μέλη, ενώ δύο μέλη κληρώθηκαν και θα γίνουν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: