Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γέμισαν με κόσμο Καλάβρυτα και Ναύπακτος για το τριήμερο – Ανεβαίνει και η Αρχαία Ολυμπία
Γέμισαν με κόσμο Καλάβρυτα και Ναύπακτος για το τριήμερο - Ανεβαίνει και η Αρχαία Ολυμπία | Ειδήσεις

Γέμισαν με κόσμο Καλάβρυτα και Ναύπακτος για το τριήμερο – Ανεβαίνει και η Αρχαία Ολυμπία


Στα Καλάβρυτα, οι κρατήσεις δεν σταμάτησαν ούτε και αυτή την εβδομάδα, ενώ η πληρότητα στα καταλύματα εντός της πόλης αγγίζει, το 100%.

«Είναι γεγονός ότι για αυτό το τριήμερο έχουμε μεγάλα ποσοστά πληρότητας σε όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία της περιοχής των Καλαβρύτων. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ο κόσμος θα έρθει και θα περάσει όμορφα, ενώ εμείς από την πλευρά μας θα ξεκινήσουμε με αισιοδοξία την χειμερινή σεζόν» τονίζει ο Κωνσταντίνος Δαφαλιάς.

Ατού για το τριήμερο και της επισκεψιμότητας που θα έχουν τα Καλάβρυτα είναι και ο καλός καιρός που αναμένεται να κάνει. Πέρα από τα ξενοδοχεία, όλη η αγορά των Καλαβρύτων, εστιατόρια, καφετέριες και εμπορικά μαγαζιά είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τον κόσμο που θα έχει την δυνατότητα εκτός των άλλων να παρακολουθήσει από κοντά τις εκδηλώσεις για το «Όχι» που πρόκειται να γίνουν.

Στην Ναύπακτο η επισκεψιμότητα ήδη έχει ξεκινήσει από την εορτή του πολιούχου της πόλης, ενώ για το τριήμερο η πληρότητα στα καταλύματα και στα ξενοδοχεία της περιοχής είναι πάνω από 98%.

Κι εκεί η αγορά έχει ετοιμαστεί για την υποδοχή των επισκεπτών, με τα καταστήματα εστίασης, αλλά και τα εμπορικά να είναι σε εγρήγορση και με την πόλη να ξεκινάει αρκετά δυναμικά και αυτή την χειμερινή τουριστική σεζόν.

Αρχαία Ολυμπία: Πόλος έλξης για βιωματικές εμπειρίες

Στο μεταξύ, η Αρχαία Ολυμπία παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω τόσο της ιστορικής της αξίας όσο και των πολλαπλών δυνατοτήτων που προσφέρει σε βιωματικό επίπεδο σε κάθε επισκέπτη. Τηρουμένων των αναλογιών η τουριστική περίοδος εξελίχθηκε ομαλά, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Γεωργιόπουλος, Δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχαιολογικός χώρος της περιοχής και πάλι θα είναι πόλος έλξης για τους επισκέπτες του προορισμού.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: