Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γεράσιμος Γεννατάς για MeToo και Λιγνάδη: «Λυπάμαι για εκεί που βρισκόμαστε σαν άνθρωποι»
Γεράσιμος Γεννατάς για MeToo και Λιγνάδη: «Λυπάμαι για εκεί που βρισκόμαστε σαν άνθρωποι»

Γεράσιμος Γεννατάς για MeToo και Λιγνάδη: «Λυπάμαι για εκεί που βρισκόμαστε σαν άνθρωποι»«Το MeToo είναι θέμα της κοινωνίας και όχι του κλάδου μας», λέει ο δημοφιλής ηθοποιός

Για το θέατρο, το κίνημα MeToo και την αποφυλάκιση Λιγνάδη μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Παλαιότερα ήμουν πιο αιχμηρός στις δηλώσεις μου, πλέον είμαι πιο ευγενικός. Γιατί όμως να είμαστε ευγενικοί και πολιτισμένοι με κάτι που είναι απάνθρωπο; Υποθέτω ότι μου έχει κοστίσει να μη με πάρουν σε δουλειές επειδή λέω την άποψή μου δημόσια. Κανείς δεν ασχολείται με αυτά που λέμε, αλλά με τον τρόπο που τα λέμε. Σε λίγα χρόνια οι άνθρωποι δεν θα αξίζουμε τίποτα», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε μιλώντας για το κίνημα MeToo στην Ελλάδα.: «Το MeToo είναι θέμα της κοινωνίας και όχι του κλάδου μας. Απλά τώρα βρήκαμε μια ωραία καραμέλα και το κάνουμε πάλι στο περιτύλιγμά του. Στη ζωή μου ήμουν πάντα υπέρ των αδυνάτων και υπέρ των παθόντων».

Σχετικά με την καταδίκη, αλλά και την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Γεράσιμος Γεννατάς απάντησε: «Λυπάμαι πάρα πολύ που τα συζητάμε αυτά. Λυπάμαι για εκεί που βρισκόμαστε σαν άνθρωποι. Είναι ευτέλεια της ύπαρξής μας. Είμαστε σκυλιά που γαβγίζει το ένα στο άλλο. Ντρέπομαι με όλα αυτά που συμβαίνουν και είμαι με τους ανθρώπους που κάτι έχουν πάθει. Κατεβαίνει πολύ χαμηλά αυτό που διακυβεύεται».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: