Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έχω συγχωρήσει σκληρές συμπεριφορές, λόγω μεγάλου ταλέντου
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έχω συγχωρήσει σκληρές συμπεριφορές, λόγω μεγάλου ταλέντου

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έχω συγχωρήσει σκληρές συμπεριφορές, λόγω μεγάλου ταλέντου«Αρκεί να μην περνάει τα όρια, να μην τραυματίζει άλλους ανθρώπους στην ουσία»

Για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει συναντήσει κατά της καριέρας του ως ηθοποιός μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

«Υπάρχουν όρια. Έχω δει σκληρές συμπεριφορές που τις έχω συγχωρήσει λόγω μεγάλου ταλέντου, λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής οντότητας. Αλλά υπάρχουν όρια, πάντα. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν περνάνε τα όρια του ποινικά κολάσιμου. Οκ, είναι μια κακή συμπεριφορά, κατακριτέα, δεν μου αρέσει.

Το λέω, το στηλιτεύω όπου μπορώ, αλλά από εκεί και πέρα ο καλλιτέχνης είναι κάτι άλλο και του βγάζω το καπέλο. Αρκεί να μην περνάει τα όρια, να μην τραυματίζει άλλους ανθρώπους στην ουσία. Στιγμιαία όλοι πληγωνόμαστε από κάτι», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και συνέχισε ως εξής:

«Εμείς στα χρόνια μας έτσι μεγαλώσαμε, ότι έτσι είναι το θέατρο. Όπου έβλεπα σκοτάδι, μαυρίλα και ότι εδώ θα βασανιστούμε, έφευγα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου μιλάνε άσχημα».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: