Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Για ένα χρόνο δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω, με έβριζαν στο δρόμο – News.gr
Για ένα χρόνο δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω, με έβριζαν στο δρόμο – News.gr

Για ένα χρόνο δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω, με έβριζαν στο δρόμο – News.grΟι έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε ένας ρόλος της ηθοποιού

H Νέλλη Γκίνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Με το νι και με το σίγμα». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή που έπαιζε στο σίριαλ «Η γειτονιά μας» και στις έντονες αντιδράσεις που είχε ο κόσμος.

«Έκανα τη γυναίκα του καπετάνιου, ο οποίος ερωτοχτυπημένος έκλαιγε, και ήταν μέθυσος, είχε καταντήσει ένας μεθύστακας… Με μίσησε κανονικά ο κόσμος, δηλαδή για ένα χρόνο δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Αυτά που μου συνέβαιναν στο δρόμο ήταν απίστευτα. Πήρα ένα ταξί για να πάω στο στούντιο και αναγνωρίζοντάς με ο ταξιτζής μου είπε ότι θα με αφήσει στον Κορυδαλλό, στα νταμάρια για να χάσουν τα ίχνη μου.

Έκλαιγα τόσο πολύ που δεν το ευχαριστιόμουν και κάποια στιγμή πήγα στον Κώστα Πρετεντέρη και του είπα σας παρακαλώ πάρα πολύ, ή διώξτε με ή βγάλτε με από το σίριαλ ή τέλος πάντων σκεφτείτε κάτι γιατί με βρίζουν στο δρόμο πάρα πολύ άσχημα κι εγώ θέλω να με αγαπάνε”», είπε η Νέλλη Γκίνη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: