Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Γιάννης Αργυρόπουλος-”Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους”

Γιάννης Αργυρόπουλος-”Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους”

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με επέλεξαν πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης “Όραμα Δημιουργίας” σε έναν προεκλογικό αγώνα που δώσαμε με ήθος, ταπεινότητα και αξιοπρέπεια.
Συγχαίρω όλους εσάς τους συνυποψηφίους μου έναν έναν ξεχωριστά που μαζί συμπορεφτήκαμε και μοιραστήκαμε τον ειλικρινή αγώνα μας.
Συγχαίρω τον νέο Δήμαρχο του Δήμου μας Τάκη Αντωνακόπουλο και του εύχομαι καλή και γόνιμη θητεία γιατί όλοι μαζί με κοινή προσπάθεια θα βιώσουμε το “ΑΥΡΙΟ”.
Δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας μέσα από την θέση του Δημοτικού Σύμβουλου που εσείς με επιλέξατε, προωθώντας λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου μας.
Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: