Γιάννης Χριστόπουλος: «Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ποτέ η Αμαλιάδα»
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γιάννης Χριστόπουλος: «Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ποτέ η Αμαλιάδα»

Γιάννης Χριστόπουλος: «Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ποτέ η Αμαλιάδα»

«Δήμαρχε μην κοιτάς ψηλά, δεν βρέχει. Είναι οι «κούφιες βολές» σου προς το πρόσωπό μου, που μαζί με την οργή της εξαπατημένης κοινωνίας του δήμου Ήλιδας επιστρέφουν σε σένα!

Μελάνι ρίχνει η σουπιά για να ξεφύγει, λάσπη ρίχνεις εσύ για να αποφύγεις τις ερωτήσεις, την κριτική, την αγωνία των δημοτών μας. Την ξέρεις πολύ καλά αυτή την τακτική και εσύ και οι ελάχιστοι «πιστοί» σου! (Πόσοι σου απόμειναν;)

Έκανα μια σαφέστατη ερώτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης. “Πόσο είναι το χρέος του διυλιστηρίου προς τη ΔΕΗ”. Τι σημαίνει το «μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ» που απάντησες; Τι σημαίνει η φράση: «ο Δήμαρχος λέει ό,τι θέλει και σε όποιον αρέσει»;

Γιατί φοβάσαι δήμαρχε να απαντήσεις; Γιατί ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του συνδέσμου «Πηνειού» Βασίλης Παπαδόπουλος δεν πήρε τον λόγο να απαντήσει αυτός αλλά έμεινε εντελώς αμέτοχος; Ξέρει πολύ καλά ή οφείλει να ξέρει ως πρόεδρος του συνδέσμου “Πηνειός” το τεράστιο χρέος του Διυλιστηρίου. 

Ποιανού τα συμφέροντα τελικά προστατεύετε; Όχι πάντως των δημοτών μας!

Με την ανάληψη κιόλας των νέων καθηκόντων σου, «πέταξες έξω» δήμαρχε τους δήμους της Πεδινής Ηλείας (με τον δήμο Πηνειού να κινείται και νομικά) φέρνοντας σε Οικονομική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμος Ήλιδας να είναι ο κύριος και κάτοχος του διυλιστηρίου.

Προσπάθησες ή όχι να «πουλήσεις» το νερό σε ιδιώτες μοιράζοντας μάλιστα και προγραμματικές συμβάσεις στους δήμους της Πεδινής Ηλείας και της Δυτικής Αχαΐας;

Και τώρα τι; Περιμένεις να σε εμπιστευτούν και να συνεργαστούν και μαζί σου;

Έφερες θέμα έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του «Ηλείου» με το ποσό των 250.000 ευρώ για να μην «κατεβάσει» η Δ.Ε.Η. τους διακόπτες στο Αθλητικό κέντρο, αλλά στην ερώτησή μου για το ποια και πόσα είναι τα χρέη του Ηλείου δεν μου απάντησες.

Από πότε ρυθμίζουν οι δήμοι τα ληξιπρόθεσμα χρέη των Ν.Π.Δ.Δ.;

Δεν μου επετράπη να μεταφέρω την αγωνία του Σωματείου «Λέοντες Αμαλιάδας» το οποίο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση σε αίτημά του για τη χρήση του γηπέδου της Αμαλιάδας, αν και έκανε αίτηση εδώ και τρείς μήνες!

Ίδια κατάσταση και για τις δύο προηγούμενες χρονιές!

Αντίθετα, τους ζητούν να επισκεφτούν τον δήμαρχο για να συζητήσουν για τι; Για το νόμιμα δικαίωμά τους, να κάνουν χρήση του γηπέδου ως νόμιμο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οικονομικά τακτοποιημένο σωματείο; (προφανώς δεν έχουν προσκυνήσει ακόμα τον Σουλτάνο).

Για το εγκαταλειμμένο σχολείο του Αγίου Δημητρίου και τον αμίαντο που χρίζει άμεσης απομάκρυνσης… καμία απάντηση!

Συνεχίζεις να λες δήμαρχε προεκλογικές φανφάρες υποστηρίζοντας ότι «βρίσκεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση». Γιατί εγώ βλέπω μπροστά μου… βράχια και το προσωπικό σου αδιέξοδο;

Σε ένα πράγμα μόνο θα συμφωνήσω μαζί σου. Στο «λάθος». Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό σου ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα και εγώ να κάνω στη ζωή μου γιατί εσύ είσαι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ποτέ η Αμαλιάδα και ο δήμος Ήλιδας».

Γιάννης Χριστόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: