Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γιάννης Κότσιρας: «Ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω, με είχε ενοχλήσει τόσο πολύ όλο αυτό»
Γιάννης Κότσιρας: «Ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω, με είχε ενοχλήσει τόσο πολύ όλο αυτό»

Γιάννης Κότσιρας: «Ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω, με είχε ενοχλήσει τόσο πολύ όλο αυτό»Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έπαθε αγοραφοβία από την αναγνωρισιμότητα

Στις δυσκολίες που έφερε η επιτυχία και η αναγνωρισιμότητα στη ζωή του, καθώς και τη στιγμή που σκέφτηκε να τα παρατήσει, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν την περίμενα την μεγάλη επιτυχία και νομίζω, ότι κανείς δεν την περιμένει. Δεν υπάρχει άλλωστε συνταγή. Πάντα βέβαια το ελπίζεις. Δεν είναι ότι άλλαξε εμένα μόνο, άλλαξε τον κόσμο γύρω μου και αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς και συ σε αυτό το νέο δεδομένο. Είχα πάθει μια αγοραφοβία και ξαφνικά, εκεί που πηγαίναμε την βόλτα μας χαλαροί, άρχισε να με γνωρίζει ο κόσμος και να έρχεται πάνω μου και να ενοχλεί. Αυτά άλλαξαν. Μόνο οι φίλοι μου, που είχα από πάντα, δεν άλλαξαν και παραμένουν μέχρι σήμερα. Είναι περίεργο όλο αυτό και ένιωσα πολύ ξένος. Δηλαδή απομακρύνθηκα από όλους».

«Το 1998, 1999 ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω. Με είχε ενοχλήσει τόσο πόλύ όλο αυτό, που προς στιγμήν είχα πει “θα τα παρατήσω, δεν μπορώ άλλο”. Ήταν βαρύ το φορτίο, γιατί έχανα τους φίλους μου, έχανα το περιβάλλον μου, έχανα τα πάντα. Δεν μπορούσα να πάω για καφέ, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα» αποκάλυψε.

όσο για το πώς το ξεπέρασε όλο αυτό, είπε χαρακτηριστικά: «Είπα απλώς τότε, πως θα βάλω τους δικούς μου όρους και σε όποιον αρέσω! Οι δικοί μου όροι είναι να κάνω την μουσική που θέλω, με τον τρόπο που την θέλω, δεν θα δίνω λογαριασμό σε κανέναν και θα συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφερόμουν».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: