Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γιάννης Ζουγανέλης: Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας
Γιάννης Ζουγανέλης: Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας

Γιάννης Ζουγανέλης: Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας«Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ»

Ξεκάθαρος ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης για την ενόχλησή του όσον αφορά την αντιμετώπιση κάποιων ΜΜΕ προς την κόρη του, Ελεωνόρα. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εξακόντισε τα βέλη και για την τραπ μουσική.

«Τώρα πάμε προς την παρακμή που αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων. Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους. Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά. Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης και μίλησε για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το γεγονός ότι είδε στο billboard της Times Square:

«Νόμιζα ότι ήταν ψέματα» και εν συνεχεία πρόσθεσε: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: