Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γίνεται πράξη η δέσμευση του δημάρχου Πύργου,για την ανάπτυξη της ανατολικής περιοχή της πόλης

Γίνεται πράξη η δέσμευση του δημάρχου Πύργου,για την ανάπτυξη της ανατολικής περιοχή της πόλης

 «Σάρκα και οστά» λαμβάνει η προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Πύργου  κ. Τάκη  Αντωνακόπουλου, για την αναβάθμιση και ανάπτυξη της ανατολικής πλευράς της πόλης!

 Ένα «άπιαστο» όνειρο  για τους κατοίκους της περιοχής γίνεται πραγματικότητα, μετά τις πρόσφατες  δηλώσεις  του δημάρχου Πύργου  για την αγορά ακινήτου στην ανατολική πλευρά της πόλης, κατάλληλου για τη στέγαση δημοτικών υπηρεσιών.

 Είναι «απίστευτο και όμως αληθινό» αυτό που δρομολογείται για την επί σειρά ετών  υποβαθμισμένη πλευρά  του Πύργου, με την πρόσφατη δίκαιη  και ιστορική απόφαση του κ. Αντωνακόπουλου, η οποία ξάφνιασε ευχάριστα τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής.

 Μιας περιοχής που κάποτε άκμαζε από κόσμο και τόνωνε την εμπορική κίνηση σε ολόκληρη την πόλη του Πύργου, που δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου έγινε το «αποπαίδι» της πόλης, διότι ξεχάστηκε από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

 Ωστόσο  έρχεται σήμερα ο κ. Τ. Αντωνακόπουλος να κάνει πράξη τις προεκλογικές του δεσμεύσεις  και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αρκετοί πρ. δήμαρχοι είχαν τάξει στους πολίτες στη συγκεκριμένη περιοχή «λαγούς με πετραχήλια», για να υφαρπάξουν την ψήφο τους και στη συνέχεια παρέμεναν  άφαντοι…

 Αυτό γινόταν σε εποχές που το χρήμα έρεε άφθονο στους δήμους, από πολλαπλές χρηματοδοτήσεις, σε αντίθεση με τη σημερινή εποχή που οι οικονομικές ενισχύσεις και τα έσοδα έχουν μειωθεί σχεδόν στο μισό. Η Αυτοδιοίκηση  με τέτοιες ενέργειες και πράξεις ξεχωρίζει, γίνεται σεβαστή και αποδεκτή, όταν τα λόγια γίνονται πράξεις. Η αγορά κατάλληλου κτιρίου στην ανατολική περιοχή, με τις ανάλογες προδιαγραφές, για τη μεταφορά υπηρεσιών του δήμου, θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη, όπως κυκλοφοριακή  αποσυμφόρηση του κέντρου, εξοικονόμηση χρημάτων από ενοίκια που πληρώνει ο δήμος, καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών κ.α.

 Γνωρίζουμε περίτρανα κ. δήμαρχε ότι το ενδιαφέρον και η θέληση είναι καθαρά δική σας και βεβαίως φέρατε τάχιστα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο και ψηφίστηκε ομόφωνα, διότι γνωρίζουν όλοι ότι το αίτημα αυτό είναι δίκαιο και αναγκαίο και δεν θα μπορούσε κανένας να έχει διαφορετική άποψη.

 Αυτή την ιστορική σας απόφαση για την περιοχή μας δεν πρόκειται να την ξεχάσουμε, σας ευχαριστούμε βαθύτατα γι’ αυτό το σπουδαίο και σημαντικό έργο που δρομολογείτε και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε ν’ ανταποκριθούμε αντάξια απέναντί σας.

Παναγιώτης Σκαρτσιάρης

 πρ. Δημοτικός Σύμβουλος

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: