Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Θα πορευτούμε ενωμένοι για την περαιτέρω ενδυνάμωση της παράταξής μας»
Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Θα πορευτούμε ενωμένοι για την περαιτέρω ενδυνάμωση της παράταξής μας» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Θα πορευτούμε ενωμένοι για την περαιτέρω ενδυνάμωση της παράταξής μας»Οι πρώτες δηλώσεις του νέου πρόεδρου της (Δ.Ε.Ε.Π) Ηλείας στην εφ. Πατρίς.

της Γιούλη Ηλιοπούλου

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Ηλείας, που αντικαθιστά τον απερχόμενο Πρόεδρο Χρήστο Γαβρά.

Η απόφαση για τον ορισμό του νέου προέδρου, εκδόθηκε και κοινοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 και υπογράφεται από τον Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Στυλιανό Κονταδάκη.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  από καρδιάς τον Πρόεδρο της  Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον  Γραμματέα  Οργανωτικού Στυλιανό Κονταδάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ορίζοντάς με Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ηλείας» ήταν οι πρώτες λέξεις του κ. Λαμπρόπουλου στην εφ. Πατρίς

«Η επιλογή τους, με επιφορτίζει με ευθύνη και με θέτει δίπλα σε όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ και της ΝΔ, και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική συγκυρία για το κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Γνωρίζοντας καλά την προσπάθεια που έχουν καταβάλει τα μέλη της ΔΕΕΠ Ηλείας για την ενίσχυση της παράταξής  μας, δεσμεύομαι να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο για την περαιτέρω ενδυνάμωσή της, προκειμένου να εξακολουθήσει να διαδραματίζει τον ρόλο που της αξίζει.

Από αυτή τη θέση,  καλώ όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ Ηλείας, τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ, με πίστη στις διαχρονικές ιδέες του κόμματος, να πορευτούμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, προκειμένου με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να οδηγήσουμε τη χώρα και τους πολίτες στους δρόμους της ανάπτυξης, της προκοπής και της ευημερίας» .

Ποιος είναι ο Γιώργος Λαμπρόπουλος

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος του Άγγελου, γεννήθηκε το 1978, φοίτησε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού. Από το 2005 – έχοντας ολοκληρώσει τη Στρατιωτική του θητεία – διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στον Πύργο Ηλείας. Από τον Ιούλιο του 2020 έως τον περασμένο Μάρτιο, εργάστηκε και ως Ειδικός Συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου, με αντικείμενο την παρακολούθηση των Τεχνικών Έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Είναι έμπειρο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας καθώς είχε  ενεργό συμμετοχή στις δραστηριότητες του κόμματος από τα φοιτητικά του χρόνια, ως μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ (στην εξαετία που έζησε στην Πάτρα ως φοιτητής) αλλά και ως μέλος της ΟΝΝΕΔ Πύργου.

Στις εκλογές του 2016 στήριξε για την αρχηγία του κόμματος τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του προέδρου του κόμματος, από την εποχή της προεδρίας του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Τόσο ο πατέρας του όσο και οι θείοι υπήρξαν στελέχη της τοπικής Ν.Δ.

Ο ίδιος, γνωρίζει καλά τη Νέα Δημοκρατία στην Ηλεία, καθώς ήταν πάντα ενεργό κομματικό στέλεχος, μολονότι δεν κατείχε μέχρι σήμερα κάποια κομματική θέση.

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: