Νέα της Ηλείας, ειδήσεις,ενημέρωση-Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ:”Να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για την εξέλιξη του φαινομένου της σεισμικής δραστηριότητας από τους επίσημους φορείς”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ:”Να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για την εξέλιξη του φαινομένου της σεισμικής δραστηριότητας από τους επίσημους φορείς”

Να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για την εξέλιξη του φαινομένου της σεισμικής δραστηριότητας από τους επίσημους φορείς. 
Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και ιδιαίτερα η πόλη της Ανδραβίδας ζει την επίσκεψη του Εγκέλαδου. Τις τελευταίες ώρες, διαρκείς σεισμικές δονήσεις ανησυχούν τους συμπολίτες μας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας. Η αγωνία είναι έκδηλη στα πρόσωπα όλων των κατοίκων. Δεν μπορεί να αφήνεται μόνο στην πρωτοβουλία ενεργών πολιτών η ενημέρωση των συμπολιτών μας. Είναι έκπτωση των λειτουργιών των θεσμών μιας οργανωμένης , όπως θέλει να ορίζεται, πολιτείας. 
Η Δημοτική αρχή και η πολιτεία έχει χρέος να αντιδράσει όπως επιβάλλεται από τις συνθήκες.
Άμεσα να ενημερωθούν οι πολίτες από τους ειδικούς επιστήμονες για την εξέλιξη του φαινομένου της σεισμικής δραστηριότητας. Η ευθύνη είναι μεγάλη στους διοικούντες. 
Ας προηγηθεί το ενδιαφέρον για την κοινωνία και τους πολίτες της από τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου. Πρώτα οι πολίτες και ύστερα η προεκλογική δραστηριότητα. 
Είναι υποχρέωση και όχι δυνητική επιλογή της Δημοτικής αρχής. 
Παναγιωτόπουλος Γιώργος 
Υποψήφιος Δήμαρχος

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: