Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γλυκά Νερά: ‘Ερευνα για παλαιότερες καταγγελίες σε βάρος της ψυχολόγου
Γλυκά Νερά: 'Ερευνα για παλαιότερες καταγγελίες σε βάρος της ψυχολόγου - ertnews.gr

Γλυκά Νερά: ‘Ερευνα για παλαιότερες καταγγελίες σε βάρος της ψυχολόγου

Για αντιποίηση επαγγέλματος κατηγορεί ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων τη γυναίκα, η οποία εμφανιζόταν ως η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Ο Σύλλογος ζητεί από τη γυναίκα να προσκομίσει το πτυχίο της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Σε βάρος της ίδιας γυναίκας, είχε γίνει ξανά καταγγελία το 2018. Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα και δεν αποκλείεται να επεκταθεί και στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Η επιστολή Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων

“Παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους».

Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέλφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα ……., παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους.

Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμους 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος. Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο”.

Σχετικές ειδήσεις: Δολοφονία Γλυκά Νερά: Νέο πρόσωπο εξετάζουν οι αρχές (videο)

ertnews.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: