Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γνωστός συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία
Γνωστός συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία

Γνωστός συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφίαΣτην κατοχή του βρέθηκε υλικό με παιδιά ακόμη και κάτω των 12 ετών

Ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ασκήθηκε σε βάρος πολυβραβευμένου συγγραφέα παιδικών βιβλίων, ο οποίος κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του επικεφαλής του παιδικού τμήματος γνωστού εκδοτικού οίκου.

Ο κατηγορούμενος έχει προφυλακιστεί από τις 18 Οκτωβρίου στις φυλακές Τρίπολης, έπειτα από δικογραφία που σχημάτισε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε βάρος του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο συγγραφέας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από επισταμένη έρευνα στο διαδίκτυο, με ειδικό λογισμικό που εντοπίζει αρχεία παιδικής πορνογραφίας. Στη συνέχεια και κατόπιν ενημέρωσης των αρμόδιων δικαστικών αρχών πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε σκληρό δίσκο βρέθηκαν περισσότερα από 90 βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας, σε ορισμένα από τα οποία πρωταγωνιστούν παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: