Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
GNTM 4: Η φωτογράφιση για τη σεξουαλική παρενόχληση έκάνε τον Κωνσταντίνο να ξεσπάσει σε κλάματα – Δείτε βίντεο
GNTM 4: Η φωτογράφιση για τη σεξουαλική παρενόχληση έκάνε τον Κωνσταντίνο να ξεσπάσει σε κλάματα - Δείτε βίντεο

GNTM 4: Η φωτογράφιση για τη σεξουαλική παρενόχληση έκάνε τον Κωνσταντίνο να ξεσπάσει σε κλάματα – Δείτε βίντεο

Το metoo και η σεξουαλική παρενόχληση ήταν το κόνσεπτ της φωτογράφισης του GNTM 4 στο επεισόδιο της Τρίτης. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του ριάλιτι μόδας του Star έπρεπε να εκφράσουν ορισμένα συναισθήματα και να τα αποτυπώσουν όσο καλύτερα μπορούν στον φακό.

α μοντέλα πόζαραν για μια φωτογραφική καμπάνια για τη σημασία της πρώτης φωνής και το πώς αυτή -όταν ενωθεί με άλλες φωνές- δημιουργεί ένα κίνημα.

Έτσι λοιπόν η Κυβέλη στήθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, πόζαρε και εντυπωσίασε. Όταν ήρθε όμως η ώρα και στάθηκε μπροστά στους κριτές αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, με τους τέσσερις κριτές να μένουν με ανοιχτό το στόμα.

Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Κωνσταντίνος, ο οποίος  είχε διαλέξει το αίσθημα του φόβο.

Όταν ολοκλήρωσε τη φωτογράφισή του και εξηγούσε στους κριτές τι ήθελε να αποτυπώσει, ξαφνικά ξέσπασε σε κλάματα, με τους συμπαίκτες του να τρέχουν αν τον αγκαλιάσουν.

«Το θύμα έρχεται σε αυτήν την κατάσταση κι είναι ένα πολύ βασικό θέμα για εμένα. Προσπαθώ να δείξω εδώ ότι… Συγγνώμη. Όποιοι κι αν είμαστε τα θύματα, υπάρχουν εκεί έξω. Πρέπει να υπάρχει κι ανάλογη φωνή που να μας βοηθά όλους, όποτε κι αν τύχει να είμαστε θύματα και να βοηθιόμαστε. Προσπαθώ να εκφράσω τα συναισθήματα μιας παρενόχλησης, που το θύμα έχει χάσει τον έλεγχο του εαυτού του και βυθίζεται στην θλίψη. Είναι το σημείο που πέφτει και γκρεμίζεται η ψυχολογία του», ανέφερε ο Κωνσταντίνος και συγκίνησε κριτές και διαγωνιζόμενους.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έβαλε τα κλάματα ενώ ο Άγγελος Μπράτης έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Protothema.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: