ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού: Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 2023
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού: Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 2023
ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού: Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 2023 - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού: Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 2023

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο ισολογισμός – απολογισμός για το 2021 καθώς
και ο προϋπολογισμός 2023 του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού

Ομόφωνες ήταν οι αποφάσεις κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού, στα δύο σοβαρά θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση και απασχολούσαν ιδιαίτερα την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι.

Η έγκριση του ισολογισμού – απολογισμού για το έτος 2021 και η έγκριση του προϋπολογισμού για το 2023, είναι τα δύο θέματα που είχαν αναβληθεί από την προηγούμενη συνεδρίαση και τέθηκαν στην ημερήσια διάταξη του συμβουλίου της περασμένης Τετάρτης.

«Η έγκριση του ισολογισμού – απολογισμού αφορούσε μια μεγάλη εκκρεμότητα που ταλαιπωρούσε και συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Οργανισμό. Στο συντομότερο δυνατό χρόνο καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την κατάρτιση του ισολογισμού και απολογισμού του οικονομικού έτους 2021, ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, τόνισε ότι το διοικητικό
συμβούλιο του ΓΟΕΒ πορεύεται με τις αρχές της σύμπνοιας,
της συνεργασίας και της διαφάνειας

Άμεσα θα ολοκληρωθεί και η κατάρτιση του ισολογισμού και απολογισμού και για το οικονομικό έτος 2022, ώστε να διαμορφωθεί μια ξεκάθαρη εικόνα των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων του Οργανισμού. Το 2ο θέμα αφορούσε την έγκριση του προϋπολογισμού του Οργανισμού για το οικονομικό έτος 2023. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΤΟΕΒ θεωρώ ότι υπάρχει η διάθεση και η θέληση από όλους να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες και να καταφέρουμε να έχουμε μια εποικοδομητική χρόνια προς όφελος των αγροτών μας», ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφ. Πατρίς, ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος. Στο μεταξύ ο κ. Παρασκευόπουλος, σχολίασε ότι «σύμπνοια, συνεργασία και διαφάνεια αποτελούν τα εχέγγυα για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο και με αυτές τις αρχές θα πορευτούμε».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: