Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Green Panda: Τα “ATM” που ανακυκλώνουν και πληρώνουν άμεσα την αξία του παλιού σας smartphone
Green Panda: Τα "ATM" που ανακυκλώνουν και πληρώνουν άμεσα την αξία του παλιού σας smartphone

Green Panda: Τα “ATM” που ανακυκλώνουν και πληρώνουν άμεσα την αξία του παλιού σας smartphone


Αν έχετε στα συρτάρια σας παλιά smartphones, που δεν σας χρησιμεύουν πια αλλά δεν θέλετε να τα χαρίσετε ή να τα πετάξετε, τώρα μπορείτε να τα πουλήσετε και μάλιστα, σε κάποιον που ξέρει καλά την αξία τους, σας πληρώνει αμέσως και έρχεται εκεί που θα του πείτε, εκτός και αν… έχετε κοντά σας ένα supermarket AB Βασιλόπουλος, γιατί μπορείτε να τον βρείτε και εκεί.

Ο υποψήφιος αγοραστής του παλιού σας smartphone δεν είναι άλλος από το Green Panda, το πρώτο ΑΤΜ ανακύκλωσης smartphones που έφτασε πρόσφατα και στη χώρα μας. Τα Green Panda βρίσκονται ήδη μέσα σε επιλεγμένα supermarket AB Βασιλόπουλος και καθημερινά αυξάνονται τα μέρη που θα τα βρείτε. Η διαδικασία της συναλλαγής είναι πολύ εύκολη, κρατάει λιγότερο από τρία λεπτά και γίνεται ως εξής:

Πρώτα, τοποθετείτε το smartphone στο Green Panda. Εκεί, αυτόματα, αναγνωρίζεται το μοντέλο, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και γίνεται ο υπολογισμός της αξίας του. Αν σας ικανοποιεί το ποσό των χρημάτων που σας προσφέρεται, τότε, μπορείτε να προχωρήσετε στην πώληση, με άμεση κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό σας. Αν δεν σας ικανοποιεί το ποσό, τότε, μπορείτε να ακυρώσετε τη συναλλαγή, απλά παίρνοντας το κινητό σας πίσω.

Αν δεν έχετε κοντά σας supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος, είστε κάτοικος Αττικής αλλά προτιμάτε να μην βγαίνετε από το σπίτι, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα greenpanda.gr, να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα, να κλείσετε το ραντεβού σας και… το πιο κοντινό σε εσάς Green Panda Car, θα σας περιμένει στο μέρος και στο σημείο που θα έχετε επιλέξει καθώς και στην ώρα ακριβώς που θα του έχετε πει. Εκεί, θα μπορέσετε να του πουλήσετε τη συσκευή σας, ανέπαφα και με ασφάλεια.

Να σημειωθεί ότι, η τεχνολογία ασύρματης αναγνώρισης συσκευών της Green Panda έχει λάβει τις ακόλουθες τρεις διεθνείς πατέντες ευρεσιτεχνίας: US Patent Number – US9641997B2 European Patent Number – EP2428072B1 US Patent Number – US9866664B2 US Application Number 15/829,061 (Granted) Green Panda Car.

Με την πώληση των παλιών smartphones σας στα Green Panda, ωφελείτε πρωτίστως τον πλανήτη μας και ύστερα, το πορτοφόλι σας, ενώ ξεφορτώνετε λίγο και τα συρτάρια σας από πράγματα που δεν χρειάζεστε πια.

Μάθετε περισσότερα για τα Green Panda εδώ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: