Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Γυμνάσιο / Λύκειο Καράτουλα – Ενημέρωση στελεχών του Δήμου Πύργου από ανάδοχο και Κ.Τ.Υ.Π.

Γυμνάσιο / Λύκειο Καράτουλα – Ενημέρωση στελεχών του Δήμου Πύργου από ανάδοχο και Κ.Τ.Υ.Π.

Με εντολή του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αργυρόπουλος και Νίκος Κοτσώνης καθώς και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Άγγελος Τσίκας μετέβησαν στο χώρο του εργοταξίου του νέου Γυμνασίου – Λυκείου Καράτουλα προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των εργασιών. Κατά τη συνεργασία που είχαν με τον ανάδοχο του έργου και τους εκπροσώπους των Κτηριακών Υποδομών που είναι η εποπτεύουσα αρχή επισήμαναν ότι η ανοχή τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και της Δημοτικής Αρχής έχουν εξαντληθεί καθώς καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου είναι  πολύ μεγάλη. Οι κ.κ Αργυρόπουλος και Κοτσώνης ζήτησαν από τον εργολάβο να εντείνει τους ρυθμούς των εργασιών προκειμένου το νέο σχολείο να είναι ετοιμοπαράδοτο στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς. «Αν αυτό δεν συμβεί ο δήμος σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις» τόνισαν. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν τοσο ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θοδωρής Κλειδέρης, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γιώργος Μαρκόπουλος.   Η θετική εξέλιξη είναι ότι ξεπεράστηκε η εμπλοκή που υπήρξε με τις ιδιοκτησίες γειτονικών οικοπέδων, πρόβλημα που είχε συμβάλλει στη μεγάλη καθυστέρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία παράταση που έχει δοθεί από την ΚΤΥΠ στον ανάδοχο για την ολοκλήρωση του έργου είναι η 31η Αυγούστου. Οι εργασίες που απομένουν είναι στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου.

Τις επόμενες μέρες ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος – σε συνέχεια των ενεργειών του για το ζήτημα – θα επισκεφθεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Αθανάσιο Γιάνναρη για να ζητήσει την άμεση στελέχωση του σχολείου με εκπαιδευτικό και εργαστηριακό εξοπλισμό προκειμένου να είναι λειτουργικό με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: