Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Γυναίκα με τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο, έχει να τα κόψει 23 χρόνια και είναι υποψήφια για Ρεκόρ Γκίνες
ιστορία για Ρεκόρ Γκίνες

Γυναίκα με τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο, έχει να τα κόψει 23 χρόνια και είναι υποψήφια για Ρεκόρ Γκίνες


Στο ρεκόρ Γκίνες μπήκε μια γυναίκα από το Χιούστον του Τέξας η οποία κέρδισε τον τίτλο των μακρύτερων νυχιών του πλανήτη.

Η γυναίκα με τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο

Μια γυναίκα από το Τέξας στέφθηκε με τον τίτλο των μακρύτερων νυχιών του κόσμου – και συνολικά έχουν μήκος περισσότερο από 5 μέτρα.

Τα μακριά νύχια ανήκουν στην Αϊάνα Γουίλιαμς, μια τεχνίτρια νυχιών από το Χιούστον του Τέξας.

Τα νύχια της, κάθε ένα από τα οποία είναι μόλις λίγο λιγότερο από 60 εκατοστά, έχουν κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες στην έκδοση του 2018.

Έχοντας ξοδεύσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της μεγαλώνοντας τα νύχια της, περισσότερα από 23 χρόνια, εμπνεύστηκε πρώτα από έναν φίλο και θέλει να συνεχίσει να τα μεγαλώνει.

Έχει αποκαλύψει επίσης ότι το πιο δύσκολο πράγμα που κάνει κάποιος με τόσο μεγάλα νύχια, τα οποία μπορεί να χρειαστούν μέχρι και μια εβδομάδα για να βαφτούν, είναι να φορέσει το παντελόνι του.

Ενώ την προσέχουν συχνά για τα νύχια της και ξέρει ότι είναι μάλλον μοναδική, οι φίλοι και η οικογένειά της πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό.

Η φροντίδα των νυχιών της γυναίκας που μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες

Για να φροντίσει τα νύχια της, η Αϊάννα χρησιμοποιεί αντιβακτηριδιακό σαπούνι και βούρτσα για να τα καθαρίζει καθημερινά.

ιστορία για Ρεκόρ Γκίνες

Τα νύχια της, κάθε ένα από τα οποία είναι μόλις λίγο λιγότερο από 60 εκατοστά, έχουν κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, στην έκδοση του 2018

Και για να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν, εφαρμόζει τακτικά σκληρυντικό και ένα λεπτό στρώμα ακρυλικού.

«Να ενημερώσω τα παιδιά μου ότι μπορεί να γίνει κάτι που θέλουν να επιτύχουν. Χρειάζεται θάρρος, πειθαρχία και υπομονή, αλλά μπορεί να επιτευχθεί », δήλωσε η Αϊάννα για το λόγο της αίτησής της για το βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες.

ιστορία για Ρεκόρ Γκίνες

«Είμαι ενθουσιασμένη και τιμημένη. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φαντάστηκα ότι θα καταφέρω να μπω στο βιβλίο Γκίνες.”

Για να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν, εφαρμόζει τακτικά σκληρυντικό και ένα λεπτό στρώμα ακρυλικού.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: