Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
H Ford Mustang Mach-E έχει εξαιρετική αυτονομία χάρη στην υψηλή της τεχνολογία – Auto-moto-Νέα
H Ford Mustang Mach-E έχει εξαιρετική αυτονομία χάρη στην υψηλή της τεχνολογία - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

H Ford Mustang Mach-E έχει εξαιρετική αυτονομία χάρη στην υψηλή της τεχνολογία – Auto-moto-Νέα


Οι έξυπνες τεχνολογίες όπως το 1-Pedal Drive, τα προγράμματα ECO και Whisper, το Cruise Control και η λειτουργία pre-conditioning μεγιστοποιούν την αυτονομία όλων των εκδόσεων της νέας Ford Mustang Mach-E.

Η Mustang Mach-E, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Ford, συνδυάζει το όμορφο design και τις καταιγιστικές επιδόσεις με την κορυφαία αυτονομία που επιτρέπει στον οδηγό να καλύψει χωρίς στάση έως και 600 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση της προηγμένης μπαταρίας της.

Προκειμένου να το πετύχει αυτό η Ford εξοπλίζει το ηλεκτρικό της pony με ένα πλήθος έξυπνων όσο και πρακτικών στην καθημερινή οδήγηση τεχνολογιών, οι οποίες συμβάλλουν αποφασιστικά στη βελτιστοποίηση της εμβέλειας που προσφέρει κάθε Mustang Mach-E.

Μια από αυτές είναι το 1-Pedal Drive, ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει σε κάθε οδηγό της νέας Mustang Mach-E όχι μόνο να επιταχύνει αλλά και να φρενάρει το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ του γκαζιού, με τον ηλεκτροκινητήρα του συστήματος να επιβραδύνει ενεργά το όχημα χρησιμοποιώντας αναγεννητική πέδηση. Αυτό βοηθά στην επαναφόρτιση της μπαταρίας, αυξάνοντας έτσι την αυτονομία, χωρίς την συχνή ανάγκη σύνδεσης του αυτοκινήτου σε εξωτερική πηγή. Με το πρόσθετο πλεονέκτημα της μείωσης της φθοράς τόσο των φρένων όσο και των ελαστικών, το 1-Pedal Drive είναι ιδανικό για συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας με συχνές στάσεις/εκκινήσεις.

Η Mustang Mach-E μπορεί να ταξιδέψει ακόμα πιο μακριά με μια φόρτιση και να αυξήσει την αυτονομία που προσφέρει όταν ο οδηγός ενεργοποιήσει τη λειτουργία Whisper που θα καταστήσει πιο ομαλή την επιτάχυνση, ενώ σημαντικά οφέλη προκύπτουν και στην περίπτωση αξιοποίησης των δυνατοτήτων του προηγμένου Cruise Control της Ford, που διατηρεί αποδοτικά μια σταθερή ταχύτητα μειώνοντας την ανάγκη για άσκοπη επιβράδυνση ή επιτάχυνση.

Επιπλέον, η προηγμένη λειτουργία pre-conditioning της νέας Mustang Mach-E, η οποία ενεργοποιείται με απλά βήματα, μέσω της οθόνης SYNC 4A, ή μέσω της εφαρμογής FordPass, επιτρέπει στον οδηγό να προγραμματίζει τις ώρες αναχώρησης αλλά και να επιλέγει την επιθυμητή θερμοκρασία στην καμπίνα. Προσφέροντας ταυτόχρονα το πρόσθετο πλεονέκτημα του καθαρισμού- ξεπαγώματος των παραθύρων χωρίς την κατανάλωση ενέργειας από τη μπαταρία, παρά μόνο ενώ το αυτοκίνητο φορτίζει, η λειτουργία pre-conditioning προσφέρει τη δυνατότητα επίτευξης του επιθυμητού επιπέδου θερμοκρασίας στην καμπίνα ούτως ώστε το σύστημα κλιματισμού να μην χρειάζεται να λειτουργεί στο μάξιμουμ. Έτσι, κατά την οδήγηση, η διατήρηση μιας προκαθορισμένης θερμοκρασίας στο εσωτερικό επιφέρει μικρότερη κατανάλωση ενέργειας από τη μπαταρία, μεγιστοποιώντας περαιτέρω την αυτονομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E GT
Έτοιμο το νέο ηλεκτρικό της Ford
Πόσες Mustang Mach-E έχει κατασκευάσει η Ford;

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: