Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Ενημέρωση,Πύργος,Ήλιδα,Πηνεία,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Hyundai concept EV «Prophecy» στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης – News.gr
Hyundai concept EV «Prophecy» στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης – News.gr

Hyundai concept EV «Prophecy» στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης – News.grΕκφράζει την σχεδιαστική φιλοσοφία “Sensuous Sportiness” της μάρκας

Tο νέο EV concept, «Prophecy» (Προφητεία) θα παρουσιάσει η Hyundai Motor Company, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (3 Μαρτίου 2020).

Το νέο EV concept εκφράζει την νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Κορεάτικης μάρκας ενσωματώνοντας μια όμορφη σιλουέτα με έμφαση στις χαλαρές καμπύλες που ρέουν στην πίσω πλευρά και προσφέρουν εξαιρετική αεροδυναμική. Η γραμμή που δημιουργείται στο πίσω μέρος συμπληρώνεται από το ενσωματωμένο σπόιλερ και τα φωτιστικά σώματα.

Το «Prophecy» δεν ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς. Δίνει έμφαση στην διαχρονική ομορφιά που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου” δήλωσε ο κ. SangYup Lee, στέλεχος της Hyundai. “Η εικονική του σχεδίαση αποσκοπεί στην επέκταση του σχεδιαστικού φάσματος της μάρκας σε ευρύτερους ορίζοντες.”

Το όνομα «Prophecy» αντικατοπτρίζει τον σκοπό του concept, καθορίζοντας την κατεύθυνση των μελλοντικών σχεδίων της εταιρίας, ενώ ταυτόχρονα καθιερώνεται ως η σχεδιαστική απεικόνιση της γκάμας EV.

Το EV concept «Prophecy» θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό στις 3 Μαρτίου στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Νίκος Τσάδαρης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: