Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η αφετηρία, η διαδρομή και ο τελικός στόχος – Ο σημερινός απολογισμός του Νεκτάριου Φαρμάκη
Η αφετηρία, η διαδρομή και ο τελικός στόχος - Ο σημερινός απολογισμός του Νεκτάριου Φαρμάκη - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Η αφετηρία, η διαδρομή και ο τελικός στόχος – Ο σημερινός απολογισμός του Νεκτάριου Φαρμάκη

Διανύοντας ήδη τον δεύτερο μήνα του 2023, η Περιφερειακή Αρχή έχει ήδη συμπληρώσει τρεις ολόκληρους κύκλους, δηλαδή τρεις ολόκληρες χρονιές στη διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γι’ αυτό και το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης τον απολογισμό των πεπραγμένων του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το 2022 αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ.«Πατρίς» ο κ. Φαρμάκης στον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε δεν θα αναφερθεί μόνο σε ένα άθροισμα έργων, δράσεων και αριθμών αλλά θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής ως μια βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η νέα ατζέντα για τη Δυτική Ελλάδα, ο οδικός χάρτης που δείχνει την πορεία, την αφετηρία, τη διαδρομή και τον τελικό στόχο. Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στην ομιλία του, θα περιγράψει τη διαδρομή που ξεκίνησε από τα τέλη του 2019, παρουσιάζοντας την εικόνα του κοντινού μέλλοντος της Δυτικής Ελλάδας, για την οποία θα επισημάνει ότι δεν αποτελεί έναν μακρινό και οραματικό στόχο, αλλά ένα πλέγμα δράσεων που έχει αρχίσει ήδη να υλοποιείται.

Επίσης, αναμένεται να παρουσιάσει τα πιο σημαντικά μεγέθη του απολογισμού και τους κεντρικούς άξονες του έργου της Περιφερειακής Αρχής, τονίζοντας ότι στους 40 μήνες της μέχρι σήμερα θητείας, έγινε έργο για όλους που υπάκουσε σε τρεις αρχές όπως αυτή που απαντούσε στα προβλήματα και τις δυσκολίες των πολιτών μας σε όποιο μέρος και να ζουν, αυτή που διαμόρφωσε μία αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας με το σύνολο των δήμων, των φορέων και των πολιτών και αυτή που αξιοποίησε κάθε δυνατότητα προκειμένου η Δυτική Ελλάδα να σημειώσει πραγματικά βήματα προόδου.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης, θα σημειώσει πως το έργο που παρήχθη τα προηγούμενα χρόνια επιτεύχθηκε μέσα από μεγάλες και ισχυρές συνεργασίες, ζητώντας αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί, καθώς η Δυτική Ελλάδα δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο που ανταποκρίνεται στις πραγματικές της δυνατότητες. Για τον λόγο αυτό, θα απευθύνει ένα πλατύ προσκλητήριο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «το τρένο της μεγάλης αλλαγής στη Δυτική Ελλάδα μόλις ξεκίνησε και για να προχωρήσει μας χρειάζεται όλους».

Το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο για τον απολογισμό των πεπραγμένων του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το 2022 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής, στην Πάτρα), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming από το σύνδεσμο: diavlos.grnet.gr/epresenceconference-13737.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: