Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Agrino λανσάρει ρυζογκοφρέτες με σοκολάτα
w20-82330agrinochocopacks2dark

Η Agrino λανσάρει ρυζογκοφρέτες με σοκολάταAgronews

5 λεπτά πριν

Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση
Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας των ρυζογκοφρετών Agrino στην Ελληνική αγορά, η σειρά εμπλουτίζεται με δύο ακόμη ιδαιτέρως αγαπητές και απολαυστικές γεύσεις, τη Σοκολάτα Γάλακτος και τη Μαύρη Σοκολάτα.
Οι νέες ρυζογκοφρέτες προσφέρουν ενέργεια και απόλαυση με περίπου 70 θερμίδες ανά τεμάχιο, περιέχουν την κορυφαίας ποιότητας φημισμένη  Βέλγικη σοκολάτα και φυσικά φέρουν την υπογραφή Agrino.Κάθε συσκευασία περιέχει 4 τεμάχια και ο καταναλωτής θα τις βρει σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα.
Οι δύο νέες γεύσεις αποτελούν τη φυσική συνέχεια της σειράς ρυζογκοφρετών Agrino, η οποία περιλαμβάνει 5 ξεχωριστούς κωδικούς (ρίγανη, κανέλα, καλαμπόκι, επτάσπορη και κλασική) που ξάφνιασαν με τη γεύση τους, ενώ είναι όλες ολιγοθερμικές, πηγή φυτικών ινών και δεν περιέχουν γλουτένη.
Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η AGRINO, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά,που προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: