Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Ενημέρωση,Πύργος,Ήλιδα,Πηνεία,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Agrotech και η John Deere στην Agrotica 2020
Η Agrotech και η John Deere στην Agrotica 2020

Η Agrotech και η John Deere στην Agrotica 2020


Η Agrotech S.A. συμμετέχει ακόμα μία χρονιά στην μεγαλύτερη έκθεση γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, Agrotica 2020 και θα βρίσκεται στο περίπτερο 4.

Η εταιρία συνεργάζεται και αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα των μηχανημάτων της κατασκευάστριας εταιρείας John Deere από το 2012 ενώ εκπροσωπεί κολοσσιαίες εταιρείες όπως η Bargam, η Lopez Garrido, η Pottinger, η Mascar, η Serrat, η UNIA, η Stoll και η Merlo.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, η εταιρεία θα παρουσιάσει όλη την γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων της John Deere καθώς και τα ολοκαίνουργια μοντέλα της Σειράς 6Μ & 8R με τον μοναδικό, ιδιαίτερο σχεδιασμό, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Επιπλέον θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες γεωργίας ακριβείας και όλους τους καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης της παραγωγικότητάς σας. Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τους εκπροσώπους της Agrotech και να σας συμβουλέψουν για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί, ενώ σας περιμένουν πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία οργανώνει ενημέρωση για όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τα συλλογικά σχήματα αγροτών (Συνεταιρισμοί – Ομάδες παραγωγών), τα οικονομικά και τα φορολογικά οφέλη καθώς και τις αλλαγές στη φορολογία για το 2020. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: