Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η αιχμηρή ατάκα Παπαδάκη για Πορτοσάλτε: Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών
Η αιχμηρή ατάκα Παπαδάκη για Πορτοσάλτε: Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών

Η αιχμηρή ατάκα Παπαδάκη για Πορτοσάλτε: Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών



«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά»

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε στον Άρη Πορτοσάλτε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούσω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών” και λες “δεν πα να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν όντως υπάρχει κάποιος που τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας».

Παπαδάκης «καρφώνει» Πορτοσάλτε: «Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια είσαι υπέρ των πλειστηριασμών» pic.twitter.com/DBopVlYhWo

— Παπαλάμπραινα ΜΛ (@MariaLykoura) February 16, 2023

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: