Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε στο καθήκον….
Η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε στο καθήκον….

Η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε στο καθήκον….


Υγειονομικοί, διασώστες του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί και πυροσβέστες, είναι κάποιες από τις επαγγελματικές ειδικότητες που βρίσκονται στο καθήκον και φέτος κατά την αλλαγή του χρόνου, την ώρα που οι περισσότεροι γιορτάζουν σε κάποιο ρεβεγιόν…

Άγρυπνοι φρουροί για ακόμα μια χρονιά παρέμειναν ι οι πυροσβέστες… Μάλιστα στην πυροσβεστική υπηρεσία του Πύργου, έστρωσαν κι ένα μεγάλο τραπέζι και άλλαξαν τη χρονιά… «οικογενειακά».

Μπορεί για τον περισσότερο κόσμο η πρωτοχρονιά να σημαίνει οικογενειακή θαλπωρή και εορταστικές στιγμές, όμως για κάποιους εργαζόμενους το βράδυ της πρωτοχρονιάς, δεν είναι παρά ένα ακόμα βράδυ στο καθήκον… Όπως και για τις δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας, που αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος από ασυρμάτους

Γιώργος Παναγούλιας γιατρός καρδιολόγος (Νοσοκομείο Πύργου)

«Ευχόμαστε όλοι η νέα χρονιά του 2023 να είναι πολύ καλύτερη και το ελπίζουμε, γιατί φαίνεται ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Αυτό όμως προϋποθέτει επαγρύπνηση και προσοχή, γιατί παρόλο που ο κορωνοϊός ‘’πέφτει’’, οι άλλες ιώσεις είναι σε έξαρση. Εύχομαι όλο ο κόσμος να έχει η υγεία, που είναι η μεγαλύτερη αξία με αυτά που έχουμε ζήσει τα τελευταία δύο χρόνια με την υγειονομική κρίση».

Νίκος Κρουστάλης (Αξιωματικός Π.Υ Πύργου)

«Ο καθένας τις ώρες αυτές θα ήθελε να είναι με την οικογένειά του. Εμάς όμως η δουλειά μας και το καθήκον μας να είμαστε εδώ. Πρόκειται για την τρίτη χρονιά που μας βρίσκει στην βάρδια. Θέλω ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, καλή χρονιά και ο παλιός ο χρόνος να πάρει ό,τι κακό μας είχε φέρει και να έρθει μια χρονιά όμορφη και ευλογημένη».

Παρασκευάς Νεοφώτιστος (Αξιωματικός στο Α. Τ. Πύργου )

«Εύχομαι στους συναδέλφους μου δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο επάγγελμά μας. Σε όλο τον κόσμο εύχομαι υγεία, χαρά, ευημερία και πάνω από όλα τύχη»

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: