Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η «απάντηση» της Ρούλας Πισπιρίγκου στον σύζυγό της: «Μερικοί κάνουν τα “κροκοδείλια δάκρυα” για να φανούν “άγιοι”»
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης

Η «απάντηση» της Ρούλας Πισπιρίγκου στον σύζυγό της: «Μερικοί κάνουν τα “κροκοδείλια δάκρυα” για να φανούν “άγιοι”»«Θα φέρω ότι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια»

Τα «καρφιά» της για τον Μάνο Δασκαλάκη έριξε από τη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω δηλώσεών της στον ΑΝΤ1, λίγο πριν την απολογία της για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, απαντώντας στις δηλώσεις του αναφορικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών τους.

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά. Θα φέρω ότι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα “κροκοδείλια δάκρυα” για να φανούν “άγιοι”», ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Επιμένει ότι είναι αθώα

Σταθερή στη θέση της ότι είναι αθώα παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την τέταρτη ημέρα παραμονής της στη ΓΑΔΑ, προσπαθώντας να βρει στοιχεία που θα υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς της. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να είναι έτοιμη να περάσει ακόμη κι από «ανιχνευτή ψεύδους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα τέθηκε επί τάπητος σε συνομιλία που είχε με τον συνήγορό της, Όθωνα Παπαδόπουλο, το πρωί του Σαββάτου.

Πάντως, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να ζητηθεί, καθώς η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις στις ΗΠΑ και δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: