Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η αποκατάσταση Κλειστού Γυμναστηρίου στον Πύργο
Η αποκατάσταση Κλειστού Γυμναστηρίου στον Πύργο

Η αποκατάσταση Κλειστού Γυμναστηρίου στον Πύργο

Σε «λίφτινγκ» που θα αλλάξει άρδην την εικόνα του και τη λειτουργία του και θα διασφαλίσει την ασφάλεια όσων το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση, προχωρά ο δήμος Πύργου στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Βασιλακόπουλος» με εργασίες αποκατάστασης του χώρου και ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν το εσωτερικό του.

Χθες το μεσημέρι τις εγκαταστάσεις του επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εγκατάσταση του ανάδοχου του έργου και των συνεργείων του που ξεκίνησαν άμεσα τις πρώτες εργασίες.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», το οποίο θα περιλαμβάνει επιμελημένη αποξήλωση και αντικατάσταση του υφισταμένου ξύλινου δαπέδου της κύριας αίθουσας, στεγανοποίηση του δαπέδου και της οροφής, στεγάνωση της δεύτερης βοηθητικής αίθουσας, μετατροπή μέρους του WC γυναικών σε αμιγώς WC ΑΜΕΑ με ανεξάρτητη είσοδο και πλήρη εξοπλισμό, αντικατάσταση φθαρμένων μεταλλικών σκελετών θυρών και αποκατάσταση πλακιδίων που έχουν ξεκολλήσει και τέλος προμήθεια και εγκατάσταση ενός ζεύγους υδραυλικών μπασκετών.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: