Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ: σε «αγαστή σύμπλευση» ή σε συνεχή Πόλεμο με τον Αξιότιμο Κύριο ΚΑΡΚΙΝΟ; Του Γιώργη ΤάΚη Δόξα (Αθήνα 24/1/2022)
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ:σε «αγαστή σύμπλευση» ή σε συνεχή Πόλεμο με τον Αξιότιμο Κύριο ΚΑΡΚΙΝΟ;

Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ:σε «αγαστή σύμπλευση» ή σε συνεχή Πόλεμο με τον Αξιότιμο Κύριο ΚΑΡΚΙΝΟ;

        Του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

         (Αθήνα 24/1/2022)

Η Σύντροφός μου (εδώ και 25 χρόνια) Άλμα, τις τελευταίες ημέρες ήταν  περίεργα σιωπηλή και – μάλλον – ανήσυχη. Χθες (Κυριακή 23/1/2022) με ενημέρωσε για τα «Ευχάριστα Νέα…». Πριν τρεις (3) ημέρες έκανα στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ την (ανά 6μηνο) Αξονική Τομογραφία. Και το «Ευχάριστο Νέο»: Ο  Αξιότιμος Κύριος ΚΑΡΚΙΝΟΣ δεν με ξέχασε και με «επισκέφτηκε ξανά» με παρουσία 15 χιλιοστών στον καθαρό δεξιό πνεύμονα (τον εναπομείναντα μετά την ολική αφαίρεση του αριστερού πνεύμονα τον Μάρτιο του 2021).

Ας γυρίσω τον χρόνο πίσω: τον Αύγουστο του 2021 λόγω χημειοθεραπείας (μετά από μια 4μηνη σωματική και ψυχική ταλαιπώρια) με φιλοξένησε ο αγαπημένος μου αδελφός Αντρέας (μαζί με την γυναίκα του Ρούλα) στο κτήμα τους (έξω από τον Πύργο), για δεκαπέντε (15) ημέρες. Σ’ αυτό τον υπέροχο Τόπο με την γοητευτική ηρεμία της Φύσης και τα «ερωτικά σκιρτήματα» του Φεγγαριού και σε σχέση με το ΑΥΡΙΟ της ζωής μου, έκανα τρεις (3) σκέψεις για την επάνοδό μου στο σπίτι μου (Αθήνα).

  • Να καθίσω σε μια καρέκλα (από το βράδυ μέχρι το πρωί) και να παραμένω εκεί. Και να περιμένω!…
  • Να «φύγω προς τα κάτω» από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου (απ’ το μπαλκόνι που η θρυλική ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ συμμετείχε ενεργά στην εξέγερση του Πολυτεχνείου).
  • ή να Δράσω καθημερινά (δημιουργικά και επιχειρηματικά) στον σημαντικό χώρο του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Μετά από μια συστηματική Έρευνα στην Ελλάδα και στην Παγκόσμια Αγορά (από τον Μάρτιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021) ίδρυσα την Διαδικτυακή Εταιρεία (με έδρα την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ) υπό τον τίτλο DOXAS/ΔΟΞΑΣ ΙΚΕ (All Over the World) με Οργανωτικά Γραφεία επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου 8 (Αθήνα) με επίσημη (Νομική και Λογιστική Οργάνωση από τον Νοέμβριο του 2021 και με την καθημερινή επαγγελματική υποστήριξη άξιων Συνεργατών).

Η πρώτη επιχειρηματική Δράση της Εταιρείας θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου 2022 για να Ενημερώσει / Προωθήσει και Πωλήσει μια σειρά (πέντε (5) τον αριθμό) Πολιτισμικών Προϊόντων / Υπηρεσιών στην Παγκόσμια Αγορά με Διαδικτυακή Οργάνωση υπό τον ξεχωριστό τίτλο / Brand: ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ à Δικό Σας για Πάντα. Μεταξύ των Προϊόντων / Υπηρεσιών είναι: Η Ταινία «ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΔΑ – Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ (υποψήφιων) ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ και Η ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ» ως και το Παγκόσμια φημισμένο το Ποίημα της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που συνέθεσε σε τέσσερις (4) ώρες τον Σεπτέμβριο του 1958 ο Ποιητής του Φωτός (και Πατέρας Μου) ΤΑΚΗΣ ΔΟΞΑΣ.

Η Εταιρεία DOXAS/ΔΟΞΑΣ ΙΚΕ γεννήθηκε σαν Ελπίδα (και Πίστη) ότι μέχρι «να φύγουμε» οφείλουμε να μένουμε Όρθιοι και Δυνατοί ως ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ για την αντιμετώπιση στα ίσια την (οποιαδήποτε) ΠΡΟΚΛΗΣΗ που μας «φέρνει» κάθε μέρα το πεπρωμένο του Αύριο.

Το σημερινό κείμενο αφιερώνεται με Ευχές Καρδιάς σε Όσους(ες) η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ θάναι «σε αγαστή σύμπλευση» ή «σε συνεχή Πόλεμο» με τον Αξιότιμο Κύριο ΚΑΡΚΙΝΟ; ΓΙΑΤΙ; Γιατί η Κάθε Μέρα είναι το Αύριο με Ελπίδα και Χαμόγελο…

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάΚη ΔΟΞΑΣ

Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2022

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: