Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου πρέσβειρα της WomenAct στην Αχαΐα
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου πρέσβειρα της WomenAct στην Αχαΐα

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου πρέσβειρα της WomenAct στην Αχαΐα

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996


Με τη συμμετοχή πλήθους γυναικών έγιναν την Παρασκευή το απόγευμα στο Επίκεντρο, τα αγκαίνια του νέου hub της WomenAct στην Πάτρα, με τίτλο «Ηγέτιδες στη δημόσια σφαίρα».

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας κα Ζωή Ράπτη, η οποία αναφέρθηκε στο ρόλο των γυναικών στη δημόσια σφαίρα και κυρίως στα τελευταία δύσκολα χρόνια μέχρι την πανδημία.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κα Μαίη Ζαννή, συνιδρύτρια και Πρόεδρος της WomenAct στην Ελλάδα και σύμβουλος της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, η οποία εξήγησε τους σκοπούς της οργάνωσης και εξήρε την πρωτοβουλία της Αχαιής Βουλευτού κας Χριστίνας Αλεξοπούλου και το ρόλο της ως πρέσβειρα για την Αχαΐα.

Η κα Αλεξοπούλου εμπνεύστηκε και υλοποιεί την προσπάθεια υποστήριξης και ανάδειξης των γυναικών της Αχαΐας σε ηγέτιδες,στην κοινωνική και πολιτική ζωή, στο επιχειρείν και τις τέχνες.

«Μπαίνουμε μπροστά για τις ηγέτιδες γυναίκες της Αχαΐας, που δεν λένε δεν μπορώ, και με αυτοπεποίηθηση θα τα καταφέρω.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αχαιή Βουλευτής, σηματοδοτώντας έτσι το ξεκίνημα αυτής της πορείας για την περιοχή μας.

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου πρέσβειρα της WomenAct στην Αχαΐα

Διαβάστε επίσης: Στην Πάτρα η ειδική σύμβουλος του πρωθυπουργού, Μαίη Ζαννή: «Γυναίκες στη Βουλή μας έχουνε πει για τα σεξιστικά σχόλια που ακούνε»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: