Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία | Ειδήσεις Πάτρα Νέα

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία | Ειδήσεις Πάτρα Νέα


Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρει:

«Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Το τέλος της εποχής των ειδικών ελέγχων κι η επιστροφή της στην ευρωπαϊκή κανονικότητα , μετά από 12 χρόνια , είναι μια μεγάλη εθνική επιτυχία.

Μας παρέχει ακόμα μια σειρά από χρήσιμα διδάγματα για το πώς θα πρέπει να συνεχίσει να προχωρεί η πατρίδα μας από εδώ και πέρα : Μακριά από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία που δίχασαν την κοινωνία μας και παραλίγο να οδηγήσουν τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή. Με πολιτική συνεννόηση απέναντι στις σοβαρές διεθνείς προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Με συνετή διαχείριση των πόρων που έχουμε στη διάθεσή μας , κυρίως από το Ταμείο Ανάκαμψης. Και με προώθηση χρήσιμων , για τους πολλούς , μεταρρυθμίσεων στους τομείς της οικονομίας , της εργασίας , της κοινωνικής προστασίας , της ψηφιοποίησης του κράτους , της παιδείας , του περιβάλλοντος.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να πορευτεί μέχρι τέλους με σοβαρότητα και υπευθυνότητα , για να ανέβει η Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά».

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: