Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η δημοτική παράταξή μας «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» δεν θα λάβει μέρος στη σημερινή «δια περιφοράς» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

Η δημοτική παράταξή μας «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» δεν θα λάβει μέρος στη σημερινή «δια περιφοράς» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

Πύργος, 25-05-2020

Κύριε Πρόεδρε,

Σας ενημερώνουμε ότι η δημοτική παράταξή μας «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» δεν θα λάβει μέρος στη σημερινή «δια περιφοράς» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, διότι θεωρούμε απαράδεκτη τη συζήτηση σοβαρών θεμάτων του Δήμου μας με τη συγκεκριμένη διεκπεραιωτική διαδικασία.

Είναι αδιανόητο να ληφθεί απόφαση, για παράδειγμα, για την παράταση του πάγιου τέλους Ερυμάνθου για τα επόμενα 4 χρόνια, χωρίς να προηγηθεί τεκμηριωμένος και εξαντλητικός διάλογος.

Οι συμπολίτες μας πρέπει να έχουν πλήρη ενημέρωση για την ενέργεια αυτή του Δήμου που θα τους επιβαρύνει για όλη τη θητεία του κ. Αντωνακόπουλου. Τέτοιες αποφάσεις απαιτούν διεξοδική συζήτηση, πλήρη οικονομοτεχνική θεμελίωση και επαρκή ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων αλλά και των συνδημοτών μας.

Θεωρούμε προσχηματική και καταχρηστική την επίκληση της αναγκαιότητας για δια περιφοράς διεξαγωγή της συνεδρίασης, την ώρα που από σήμερα έχουν επανέλθει στην κανονικότητα οι περισσότεροι τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας.  

Με εκτίμηση

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης ‘’ΜΠΟΡΟΥΜΕ’’

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: