Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η είδηση του 2022 που διαβάσατε περισσότερο στο Newsbomb.gr – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
Η είδηση του 2022 που διαβάσατε περισσότερο στο Newsbomb.gr

Η είδηση του 2022 που διαβάσατε περισσότερο στο Newsbomb.gr – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί


Το Newsbomb.gr κατέγραψε όλα τα γεγονότα, σε όλο τον πλανήτη. Ο πόλεμος της Ουκρανίας ήταν αυτό που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των αναγνωστών του περισσότερο από κάθε άλλη είδηση, στη διάρκεια του 2022.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη εδώ και 10 μήνες. Η εισβολή της Ρωσίας ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου 2022 και οι πολεμικές επιχειρήσεις είναι σε εξέλιξη. Το Newsbomb.gr πιστό στις αρχές της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης, ήταν από την πρώτη στιγμή το μέσο που μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Από το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου, όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε διάγγελμα για την προσάρτηση από τη Ρωσία των περιοχών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ, το Newsbomb.gr ξεκίνησε να ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό με ένα Live Blog το οποίο για περισσότερο από δύο μήνες ενημερωνόταν και ενημέρωνε κάθε στιγμή για όλα όσα διαδραματίζονταν στην Ουκρανία.

Η ανάρτηση αυτή, λοιπόν, ήταν και αυτή που επισκέφθηκαν περισσότερες φορές από κάθε άλλη οι αναγνώστες του Newsbomb.gr μέσα στο 2022.

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: