Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η Εριέττα Κούρκουλου αποκαλύπτει: “Σοκαρίστηκα όταν έπεσε η ευθύνη του μωρού πάνω μου”
Η Εριέττα Κούρκουλου αποκαλύπτει: "Σοκαρίστηκα όταν έπεσε η ευθύνη του μωρού πάνω μου" - Fanpage

Η Εριέττα Κούρκουλου αποκαλύπτει: “Σοκαρίστηκα όταν έπεσε η ευθύνη του μωρού πάνω μου”


Εριέττα Κούρκουλου: Η νέα μανούλα έχει κάνει συχνά αναρτήσεις με το μωράκι της και μας έχει δείξει στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τον άντρα της και το παιδί τους. Η Εριέττα Κούρκουλου προχώρησε σε μία ανάρτηση που εξηγεί γιατί σοκαρίστηκε όταν έμεινε πρώτη φορά μόνη της με το μωρό και πώς αντιμετώπισε το διάστημα που ο άντρας της έπρεπε να γυρίσει στη δουλειά του και έπεσε σε εκείνη όλο το βάρος του σπιτιού και του παιδιού.

Εριέττα Κούρκουλου: Πώς είναι να είσαι μαμά για πρώτη φορά;

Πριν από περίπου 7 μήνες, η Εριέττα Κούρκουλου έγινε πρώτη φορά μανούλα και απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας. Ωστόσο, η πρώτη περίοδος με το μωρό έχει τις δυσκολίες της και η η Ιδρύτρια του Save A Greek Stray, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε τους διαφορετικούς ρόλους των δύο γονιών καθώς και το σοκ που έπαθε όταν ανέλαβε μόνη της όλη την ευθύνη του γιου της, Νίκου.

Εριέττα Κούρκουλου: Η μακροσκελής ανάρτηση για τη μητρότητα

«Μακάρι να είχα ακούσει την αγαπημένη μου ψυχολόγο όταν με διόρθωνε κάθε φορά που της έλεγα ότι “είμαστε έγκυος” ή “κάναμε μια εξέταση”. Μακάρι να την άκουγα, όταν μου έλεγε ότι “εγώ είμαι έγκυος” και ότι “εγώ θα γεννήσω”, όχι ο Βύρων. Βλέπετε, μπορεί να ζούμε στην εποχή της ισότητας και εξυπακούεται ότι γυναίκες και άνδρες είμαστε ίσοι.

Πολλές φορές όμως, ξεχνάμε ότι ενώ είμαστε ίσοι, δεν είμαστε ίδιοι.

Η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν τον ίδιο ρόλο, ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής ενός μωρού. Μακάρι να μου το είχε πει κάποιος αυτό νωρίτερα… ίσως να είχα γλιτώσει το σοκ που έπαθα όταν επέστρεψε ο άντρας μου στο γραφείο μια εβδομάδα μετά την γέννηση του Νίκου και ξαφνικά έπεσε όλη η ευθύνη αυτού του υπέροχου πλάσματος πάνω μου.

Ίσως να μην ένιωθα ότι η ζωή μου σταμάτησε, ενώ όλων των υπολοίπων οι ζωές συνεχίζονταν κανονικά. Ίσως να ήμουν πιο προετοιμασμένη.

Σήμερα, σχεδόν 7 μήνες μετά, μπορώ να πω ότι έχω βρει τον ρυθμό μου – τον νέο ρυθμό, γιατί ο παλιός χάθηκε και αυτό είναι λογικό. Αν είσαι νέα μανούλα, να είσαι σίγουρη ότι θα ξαναβρείς τον εαυτό σου και ότι δεν χρειάζεται να βιαστείς για να γίνει αυτό.

Όσο για τις ημέρες που αισθάνεσαι ότι είσαι η μόνη στον κόσμο που το βιώνει αυτό, μια βόλτα στην φύση με μια, δύο, ή αν είσαι τόσο τυχερή – τρεις νέες μανούλες, θα σε πείσει σίγουρα για το αντίθετο!»

Εριέττα Κούρκουλου: Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

– Fanpage

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: