Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η Φώφη του 6,5% αποκεφάλισε τον Λοβέρδο

Η Φώφη του 6,5% αποκεφάλισε τον Λοβέρδο

Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης οι νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

Την ώρα που το γκάλοπ της Opinion Poll δίνει το ΚΙΝΑΛ στο 6,5%, η Φώφη Γεννηματά αποφασίζει να αποκεφαλίσει τον Ανδρέα Λοβέρδο, όπως προκύπτει και από τη δημοσιοποίηση των αποφάσεων της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για τους νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος.

Βάσει αυτών νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ορίζονται οι Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης (οι μέχρι σήμερα τοποθετήσεις τους πόρω απέχουν από την ύπαρξη του γνωστού εντός ΚΙΝΑΛ αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου).

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ήταν και ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος έχει δηλώσει “παρών” για την κούρσα της διαδοχής του κόμματος απέναντι στην κα Γεννηματά. Τελευταία είχε διαφανεί το κακό κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις όταν με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου η κα Γεννηματά ερωτήθηκε εάν το διάβασε κι απάντησε χονδρικώς έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για τους νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους

“Με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης”.

Λοβέρδος: Απόφαση της προέδρου κ. Φ. Γεννηματά η αντικατάστασή μου

Με μια λιτή δήλωση αντέδρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην αντικατάστασή από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής. Αναφέρει συγκεκριμένα: “Η αντικατάστασή μου ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη”.

kourdistoportokali

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: