Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η γκάφα της γερμανικής Eurowings στο αεροδρόμιο της Σαρδηνίας – News.gr
Η γκάφα της γερμανικής Eurowings στο αεροδρόμιο της Σαρδηνίας – News.gr

Η γκάφα της γερμανικής Eurowings στο αεροδρόμιο της Σαρδηνίας – News.grΠραγματοποίησε πτήση στο κλειστό λόγω κοροναϊού αεροδρόμιο του ιταλικού νησιού

Ένα αεροσκάφος προερχόμενο από τη Γερμανία αναγκάσθηκε να επιστρέψει άπραγο λίγο μετά την προσπάθειά του να προσγειωθεί στην ιταλική νήσο της Σαρδηνίας, διότι το αεροδρόμιο προορισμού ήταν ακόμα κλειστό λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία Eurowings.

Ενώ βρισκόταν στη μέση της φάσης της προσέγγισης, οι ελεγκτές του αεροδρομίου της Όλμπια ενημέρωσαν τους κυβερνήτες του αεροσκάφους “ότι δεν θα ήταν δυνατή η προσγείωση” για την πρώτη τουριστική πτήση προς το ιταλικό νησί από την αρχή του της υγειονομικής κρίσης, ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας. Έπειτα από αρκετούς γύρους αναμονής πάνω από το Τυρρηνικό Πέλαγος, χωρίς να κατέβει κάτω από τα 1.700 μέτρα, το Airbus A320 που μετέφερε μόνο δύο επιβάτες επέστρεψε στο Ντίσελντορφ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Flightradar24.

Εκτός από μερικά από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στη Ρώμη και τη Φλωρεντία, τα άλλα ιταλικά αεροδρόμια θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον έως τις 3 Ιουνίου. “Εκ των υστέρων συνειδητοποιήσαμε, ότι υπήρξε παρεξήγηση” στη “σύνθεση των απαραίτητων πληροφοριών για την πτήση”, εξηγεί η Eurowings, θυγατρική εταιρεία της Lufthansa.

Ακόμη και με δεδομένο ότι η πανδημία βρίσκεται σε φάση επιβράδυνσης, «η κατάσταση έχει μία ιδιαίτερη δυναμική», εξαιτίας των «απρογραμμάτιστων αλλαγών στα ωράρια λειτουργίας των αεροδρομίων», ή «καθημερινών αλλαγών στους κανόνες μετανάστευσης» σε ορισμένες χώρες, τόνισε ο ίδιος εκπρόσωπος. Στους επιβάτες της πτήσης, που έφυγαν από το Ντίσελντορφ στις 06:30 τοπική ώρα και επέστρεψαν στην ίδια πόλη 4 ώρες αργότερα δόθηκαν νέα εισιτήρια.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: